cosmetica....si alte tipuri si tertipuri

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Eu am de la 16 ani cearcane. Va rog tare mult sa-mi recomandati si altceva in afara de anticearcan...

Cu bine,
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

A incercat cineva argila pentru detoxificarea corpului de la Favisan parca?
A obtinut ceva rezultate? Ma gandesc ca poate mi-ar mai lumina si mie tenul (cu probleme).

Melina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Melina, eu am mai baut argila, dar nu pot sa spun ca am observat ceva in mod special. E adevarat ca nici nu m-am tinut foarte tare de program, si nici nu am renuntat complet la toxinele din alimentatie etc, cum ar fi recomandat. Acum insa am inceput sa beau argila sub forma de capsule, este mai comod si nici nu uit sa le iau (inainte uitam sa imi prepar de cu seara argila. Tratamentul se intinde insa pe 6 luni. Eu am luat doar 3 saptamini (1 luna). Urmeaza sa vad ce se intimpla in urmatoarele luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Dupa cum spuneam eu nu folosesc creme, decat foarte rar.
Pe data de 01 august m-am hotarat sa merg si eu la cosmetica pentru curatare ten (aveam incredere in recomandare). Mai fusesem eu la cosmetica (o data pe an dar nu am fost multumita) ei in schimb aici unde m-a dus vara mea a fost super, tenul meu arata super bine chiar daca au trecut aproape 2 luni. Cosmeticiana mi-a recomandat un gel de spalare pentru fata Avene (l-am cumparat de la cabinet, 330.000 lei, doza destul de mare) pe care o folosesc dimineata, cand ma intorc de la scarbici si seara inainte de culcare. Am sa ma uit mai bine ce scrie pe scticla si ca sciu, stiu doar ca e cu apa termala si nu contine chimicale. Eu am o obsesie cu apa, as sta toata ziua sa lipaiesc in ea.
O data sau de 2 ori pe luna, cand ma apuca pe mine bibileala im trag o masca Lancome (aqua ... nu stiu cum) si o crema hidratanta (pentru 24h) de la Dior (aste doar cand primesc testere de la oprietena, ca banuti de cuparat nu prea sunt).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

quote:
Originally posted by melinav

A incercat cineva argila pentru detoxificarea corpului de la Favisan parca?
A obtinut ceva rezultate? Ma gandesc ca poate mi-ar mai lumina si mie tenul (cu probleme).

Melina

Eu am avut probleme cu tenul dupa ce am nascut, in sensul ca imi apareau foarte multe cosuri, puncte negre si albe de grasime. Si inainte aveam un ten fara probleme. Am urmat cura cu argila de baut, dar aia de la Aslavital cu portiile deja facute in pliculete. O cutie are 21 de pliculete cat pentru o cura (1 plic pe zi). Se face pauza 7 zile si se repeta. Am tinut strict adica am respectat recomandarile de pe cutie ( faca coca-cola, ciocolata, prajeli, grasimi, etc.) si vreau sa zic ca dupa a doua cura s-a vazut. Nu mai am cosurile alea care ma suparau. Din cand in cand ma duc la cosmetica si fac un tratament total, cu curatare, masaj, chestie din aia cu curent, masca etc. si imi mai fac singura acasa masca cu argila.
Si mi-a mai spus cineva ca e e foarte bun Clearasilul pentru curatarea fetei.

Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eheiiiiii, aici am intrat eu pe subiect... Ce sa va spun dspre mine... intr-o vreme aveam vreo 60 de rujuri, am mai aruncat din ele.... am cel putin cate 2 bucati din fiecare categorie de produs imaginabil .. ex. 10 parfumuri , vreo 20 rujuri acum, creme de vara, de iarna, de soare, de frig, de calcaie, de sani, de coate, vreo 20 oje... nu mai stiu.... e buba la cap, recunosc.... noroc ca parfumurile le primesc, restul... le cumpar....boala grea...

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Eu ma pot "lauda " cu un ten super sensibil, mixt si dificil de intretinut si pentru moment sunt foarte fericita ca sarcina i-a venit de hac si pentru 9 luni cred ca voi avea un ten ca de portelan.
Pentru contur ochi folosesc crema de la Gerovital Plant fara coloranti si parfum, pentru fata am primit de la o prietena din Anglia, ca la noi nu am vazut, lotiune Ponds Combination T care vreau sa va spun ca e cea mai buna pentru tenul meu din cate am incercat pana acum si am incercat o groaza de la Elizabeth Arden la L'Oreal.
Demachiant delicat pentru ochi - Gerovital Plant, pentru fata gel de spalat Garnier. Pentru cosuri si puncte negre mi-am cumparat Zineryt de la farmacie si functioneaza super.
Nu folosesc zilnic fond de ten si pudra deoarece imi incarca si mai tare tenul, dar ocazional fondul de ten de la Cover Girl, rujuri Revlon, Max Factor, Elizabeth Arden si L'Oreal, mascara L'Oreal.
Incerc sa-mi fac cate un gomaj o data pe saptamana cu tarate de grau lasate vreo 5 min in lapte, si apoi imi pun cate o masca fie cu drojdie, lapte, miere, fie cu argila si suc de catina, sau cu piureuri de fructe sau legume.

Poate mai dati si voi niste sugestii pentru tenul mixt.

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Demachiant delicat pentru ochi - Gerovital Plant. Pentru cosuri si puncte negre mi-am cumparat Zineryt de la farmacie si functioneaza super.
Natalia

Natalia, unde ai gasit Demachiat delicat pentru ochi de la Gerovital? Si poti sa imi dai si mie mai multe detalii despre Zineryt, ce este crema, unguent? E scump?
Multumesc, Madi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliac spune:

quote:
Originally posted by adimercedes

Iulia, eu stiam ca, desi e buna la ten si face cosurile sa dispara, drojdia ingrasa (?!?). AM vazut multe persoane care si-au tratat fata, dar au luat cam multe kg.

Eu stiam, am citit undeva, nu mai stiu unde, ca drojdia contine crom ;ceea ce scade apetitul pentru dulciuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Cumpar demachiantul Gerovital pentru ochi de la Farmec, e super ieftin (50000) dar e super bun, nu ustura deloc si inteparteaza complet machiajul.
Zineryt -ul l-am cumparat de la farmacie, e o solutie care o prepari dupa cumparare, dintr-o pudra si un dizolvant. Are un aplicator special si se aplica local, indicat pe toata fata, dimineata si seara.
Are dezavantajul ca usuca putin prea tare, dar la mine a functionat bine.Contine Eritromicina.
Costa 303000 lei si te tine o groaza de vreme.
Sper sa va foloseasca si voua.

Natalia

Mergi la inceput