Mamici de martie-aprilie 2004(3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Mersic din suflet . Uite, tocmai am sunat si ... pe 25 noiembrie. Eu avea atunci 18-19 saptamani - oricum am facut-o, sa fie. Mi-au spus ca poti sa aduci o caseta video si iti si inregistreaza "filmul".

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Mamicilor, mamicilor, multumesc din suflet pentru urari si fiti convinse ca am sa tot fac poze si vi le voi arata...Cred ca pana dupa nunta nu o sa va mai pot scrie, ca la serviciu nu mai vin iar acasa nu o sa am timp sa mai intru pe net. Va pup, sa va gasesc sanatoase pe toate cand ma intorc si sa auzim de bine.
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelie spune:

Buna dimineata fetelor...n-am mai scris de mult.Aseara am fost la ecograf si l-am vazut impreuna cu tati pe bb dadea din minute si inghitea lichid amniotic...nu s-a vazut chiar asa clar cum as fi vrut eu dar ceva misca acolo.Un singur lucru vreau sa va intreb...eu am 17 saptamini dar ecograful era defect si nu mi-a putut calcula virsta sarcinii.Cam cit trebuie sa fie de dezvoltat bb sau daca stiti ce inseamna DBP?Nu prea m-a convins ecografia ca totul e o.k.
Merci din suflet
Va pup
Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

DBP=diametrul biparietal, adica diametrul craniului
LF=lungimea fermurului

In functie de aceste 2 dimensiuni se calculeaza (de catre ecograf) varsta lui bebe.

Ven si de 27 sapt. si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neatza pe la pranz , ca abia acum am reusit sa-mi termin treburile urgente de la birou.
Dupa cum spuneam...ieri am reusit sa ajung si eu intr-un final la doctor. Se pare ca bb e ok, analizele au iesit bine, dar nu sunt suficiente, mai tre sa fac si alte analize, dar ecografie o sa fac abia vineri............
Cat despre doctor, Cristian Radoi, am fost placut impresionata, l-am simtit mult mai aproape de mine decat pe Suciu de la Polizu. Asa ca m-am hotarat si unde si cu cine voi naste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Bine v-am regasit!
Voi sunteti niste harnicute la scris, nu ca mine care-s tare puturoasa, dar nu e asta, e doar lipsa de timp, ca am o gramada de treburi la servici, mai ales ca sapt viitoare o sa fiu in concediu...
Am reusit si eu sa ajung la ecograf lunea asta si mi-am vazut puiutul! Dadea din manute si din picioruse, avea chef de joaca . Am mers la eco la dr Pop - ce sa zic, o fi el doctor bun, da' mare lucru nu ne-a spus, ii tot dicta asistentei ce vedea el pe-acolo si asa auzeam si noi. Oricum, concluzia a fost ca bebele e OK (eu am o mica problema ca am colul ceva mai scurt), dar in rest totul e bine. Ce nu mi-a placut, a fost ca ne-a spus ce este bebele, desi nu l-a intrebat nimeni . De fapt, i-a spus tot asistentei, ca sa scrie in foaia de observatie, nu noua, noi doar am auzit din intamplare . Dupa spusele lui este fetita, deci o sa am o micuta printesa! Ce-o fi vazut el acolo, ca bebe abia a facut 3 luni, nu stiu, dar asa o fi!
Oricum, eu sunt super-fericita ca e totul in regula!
Va pupacim pe toate!
Sa ai o nunta ca-n povesti, Diana!

Soleil
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

lista

1. machetuza Simona - Cluj-Napoca, 1-3 martie 2004, prima sarcina
2. amelie Crina-Amelia - Bucuresti, 2 martie 2004, prima sarcina
3. vesce Canada 3 martie 2004 (la eco baietel)
4. Irismetal Bucuresti 8-9 martie 2004, prima sarcina
5. Oani Ioana - Brasov 9 martie 2004 (la eco baietel)
6. iamona USA, 14 martie 2004, a doua sarcina
7. Kiara 17 martie 2004, a doua sarcina
8. Cosmy - Bucuresti 19 martie 04, prima sarcina
9. Mickyyy Adriana - Bucuresti 28 Martie 2004, prima sarcina (la eco fetita)
10. Soleil Flaviana - Bucuresti 31 Martie 2004 (la eco fetita)
11. katalina Cata - Focsani 12 aprile 2004 -a doua sarcina(vreau o fetita)
12. malina Malina - Pitesti 14 aprilie 2004, prima sarcina
13.Diana76 Diana - Buc. 14 Aprilie 2004, prima sarcina
14.Carmenusa Carmen Iasi 15 aprilie 2004, a doua sarcina
15.mikaela Mihaela Ploiesti, 15 aprilie 2004
16.denis Denisa -Bucuresti, 20 aprilie
17.ela Bucuresti 25 aprilie 2004

KIKISOR ANAMARIA - Cluj, 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

sunt tare ametita, ma tot uitam ca nu ati mai scris de loc dar nu mi-am dat semana ca s-a inchis subiectul

ce face 'doamna' diana? FELICITARI si CASA DE PIATRA inca o data. Am vrut sa fiu prima care iti spune dupa. sa ne arati si noua poze.

pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

'Neata!
Ma uit ca e un soare afara de nu-mi vine sa mai fac nimic pe la servici, ci as pleca la plimbare! Sunt cam sacaita astazi, cred ca din cauza ca nu prea am dormit week-end-ul acesta.
Vad eu din statisticile Malinei ca sunt cea mai "mica", dar invat de la voi!
Asteptam vestile-povestile Dianei!
O saptamana usoara tuturor!

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neatza !
Ela, noi avem jaluzelele trase, ca sa nu ni se faca pofta de iesit la sau plimbare.
Diana, Casa de Piatra si asteptam povestirile de la nunta
Hai ca am iesit de pe forum.... am o zi full la birou...poate ne mai auzim mai spre dupa masa....
Zbyee.

Mergi la inceput