Mamici de martie-aprilie 2004(3)
Raspunsuri - Pagina 2
Ela76 spune:
Mersic din suflet
. Uite, tocmai am sunat si ... pe 25 noiembrie. Eu avea atunci 18-19 saptamani - oricum am facut-o, sa fie. Mi-au spus ca poti sa aduci o caseta video si iti si inregistreaza "filmul".
Ela
diana76 spune:
Mamicilor, mamicilor, multumesc din suflet pentru urari si fiti convinse ca am sa tot fac poze si vi le voi arata...Cred ca pana dupa nunta nu o sa va mai pot scrie, ca la serviciu nu mai vin iar acasa nu o sa am timp sa mai intru pe net. Va pup, sa va gasesc sanatoase pe toate cand ma intorc si sa auzim de bine.
diana
amelie spune:
Buna dimineata fetelor...n-am mai scris de mult.Aseara am fost la ecograf si l-am vazut impreuna cu tati pe bb dadea din minute si inghitea lichid amniotic...nu s-a vazut chiar asa clar cum as fi vrut eu dar ceva misca acolo.Un singur lucru vreau sa va intreb...eu am 17 saptamini dar ecograful era defect si nu mi-a putut calcula virsta sarcinii.Cam cit trebuie sa fie de dezvoltat bb sau daca stiti ce inseamna DBP?Nu prea m-a convins ecografia ca totul e o.k.
Merci din suflet
Va pup
Amelie
Ven spune:
DBP=diametrul biparietal, adica diametrul craniului
LF=lungimea fermurului
In functie de aceste 2 dimensiuni se calculeaza (de catre ecograf) varsta lui bebe.
Ven si
de 27 sapt. si 2 zile
Mickyyy spune:
Neatza pe la pranz
, ca abia acum am reusit sa-mi termin treburile urgente de la birou.
Dupa cum spuneam...ieri am reusit sa ajung si eu intr-un final la doctor. Se pare ca bb e ok, analizele au iesit bine, dar nu sunt suficiente, mai tre sa fac si alte analize, dar ecografie o sa fac abia vineri............
Cat despre doctor, Cristian Radoi, am fost placut impresionata, l-am simtit mult mai aproape de mine decat pe Suciu de la Polizu. Asa ca m-am hotarat si unde si cu cine voi naste ![]()
Soleil spune:
Bine v-am regasit!
Voi sunteti niste harnicute la scris, nu ca mine care-s tare puturoasa, dar nu e asta, e doar lipsa de timp, ca am o gramada de treburi la servici, mai ales ca sapt viitoare o sa fiu in concediu...
Am reusit si eu sa ajung la ecograf lunea asta si mi-am vazut puiutul! Dadea din manute si din picioruse, avea chef de joaca
. Am mers la eco la dr Pop - ce sa zic, o fi el doctor bun, da' mare lucru nu ne-a spus, ii tot dicta asistentei ce vedea el pe-acolo si asa auzeam si noi. Oricum, concluzia a fost ca bebele e OK (eu am o mica problema ca am colul ceva mai scurt), dar in rest totul e bine. Ce nu mi-a placut, a fost ca ne-a spus ce este bebele, desi nu l-a intrebat nimeni
. De fapt, i-a spus tot asistentei, ca sa scrie in foaia de observatie, nu noua, noi doar am auzit din intamplare
. Dupa spusele lui este fetita, deci o sa am o micuta printesa! Ce-o fi vazut el acolo, ca bebe abia a facut 3 luni, nu stiu, dar asa o fi!
Oricum, eu sunt super-fericita ca e totul in regula!
Va pupacim pe toate!
Sa ai o nunta ca-n povesti, Diana! 
Soleil
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume..."
malina_mircu spune:
lista
1. machetuza Simona - Cluj-Napoca, 1-3 martie 2004, prima sarcina
2. amelie Crina-Amelia - Bucuresti, 2 martie 2004, prima sarcina
3. vesce Canada 3 martie 2004 (la eco baietel)
4. Irismetal Bucuresti 8-9 martie 2004, prima sarcina
5. Oani Ioana - Brasov 9 martie 2004 (la eco baietel)
6. iamona USA, 14 martie 2004, a doua sarcina
7. Kiara 17 martie 2004, a doua sarcina
8. Cosmy - Bucuresti 19 martie 04, prima sarcina
9. Mickyyy Adriana - Bucuresti 28 Martie 2004, prima sarcina (la eco fetita)
10. Soleil Flaviana - Bucuresti 31 Martie 2004 (la eco fetita)
11. katalina Cata - Focsani 12 aprile 2004 -a doua sarcina(vreau o fetita)
12. malina Malina - Pitesti 14 aprilie 2004, prima sarcina
13.Diana76 Diana - Buc. 14 Aprilie 2004, prima sarcina
14.Carmenusa Carmen Iasi 15 aprilie 2004, a doua sarcina
15.mikaela Mihaela Ploiesti, 15 aprilie 2004
16.denis Denisa -Bucuresti, 20 aprilie
17.ela Bucuresti 25 aprilie 2004
KIKISOR ANAMARIA - Cluj, 8 saptamani
malina_mircu spune:
sunt tare ametita, ma tot uitam ca nu ati mai scris de loc dar nu mi-am dat semana ca s-a inchis subiectul

ce face 'doamna' diana? FELICITARI si CASA DE PIATRA inca o data. Am vrut sa fiu prima care iti spune dupa. sa ne arati si noua poze.
pupici la toata lumea 
Ela76 spune:
'Neata!
Ma uit ca e un soare afara de nu-mi vine sa mai fac nimic pe la servici, ci as pleca la plimbare! Sunt cam sacaita astazi, cred ca din cauza ca nu prea am dormit week-end-ul acesta.
Vad eu din statisticile Malinei ca sunt cea mai "mica", dar invat de la voi! ![]()
Asteptam vestile-povestile Dianei!
O saptamana usoara tuturor!
Ela
Mickyyy spune:
Neatza
!
Ela, noi avem jaluzelele trase, ca sa nu ni se faca pofta de iesit la
sau plimbare. ![]()
Diana, Casa de Piatra si asteptam povestirile de la nunta ![]()
Hai ca am iesit de pe forum.... am o zi full la birou...poate ne mai auzim mai spre dupa masa....
Zbyee.