Mamici de martie-aprilie 2004(3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irismetal spune:

Salutare viitoarelor mamici!
Mikaela te rog sa-mi spui si mie ce ecografie ai facut, 2D sau 3D?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

'neata, fetelor! Eu azi la 4:30 sunt programata la dr. Pop. Sa imi tineti pumnii sa fie totul bine. Cand ajung acasa va dau amanunte de acolo, sper sa mai fiti prin zona. Am oarece emotii.
In rest,cum va mai simtiti? Mie doar atunci cand v-am zis, luni si marti mi-a fost mai rau, insa de miercuri ma simt ok, fara nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiara spune:

Mie in continuare imi este rau seara, poate nu chiar ca acum o luna, dar tot imi este rau. In continuare nu pot bea lapte, cafea, suc de portocale, in schimb pot manca fructe, ceea ce e mare lucru./ Azi noapte am dormit foarte prost, poate pentru ca a fost luna plina, nu stiu, dar m-au durut si soldurile foarte tare (eu dorm numai pe o parte). Banuiesc ca deja sarcina a devenit destul de mare si grea pentru ca soldurile mele sa nu se resimta.

Mergi la inceput

Machetuzaaaaaa!!! Simonaaa, pe unde esti?? Stii, uitandu-ma pe lista cu mamici facuta de dragutza de Malina, am observat ca data estimativa a nasterii la tine este 1-3 martie..Vezi cum faci, daca va fi fetita sa o nasti pe 1 Martie, de martzisor, ca atunci e si ziua mea...si e tare frumos!!Daca va fi baietzel, poate sa fie si o zi doua mai tarziu, nu??
sanatate la maici cu burtici!

Mergi la inceput

Si pe mie ma dor uneori soldurile, dar numai atunci cand stau prea mult in picioare si fac treaba mai multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irismetal spune:

Diana,
Succes la ecografie, iti tinem pumnii si cand vii sa ne povestesti tot, tot!

Te pup, sa vii cu vesti bune si te rog sa-mi spui daca intradevar este vreo diferenta intre eco 2D si 3D?!
Mult succes!

Mergi la inceput

Cu siguranta va voi povesti tot, tot! Eu pot accesa si de acasa netul , asa ca indiferent cand ajung va dau detalii. Nu stiu daca voi veti mai fi pe net la ora aceea, dar oricum veti putea citi dimineata maine cand mai vorbim pe tema asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Buna dimineata ,
Ce mai faceti astazi, cum va mai simtiti?
Eu ma voi duce in jurul orei 17 la control, vom face ecografie, vom sta de vorba despre bebe.......apropos, oare la 17 saptamani am sanse sa aflu daca-i fetita sau baietel?
Fetelor, am un mare "cui".....am facut cam toate analizele care trebuiau facute, iar una dintre ele a iesit cam ciudat:
1)Anti Toxo IgG(calitativ) :pozitiv(valori normale:negativ)
2)Anti Toxo IgM:negativ(valori normale:negativ)
3)Anti Toxo IgG(cantitativ):240 Ul/ml(interpretare:>=240 seroconversie recenta sau persistenta a unui nivel ridicat, mai vechi)
Doctorita mea mi-a spus sa nu-mi fac probleme........
Voi ce credeti?
Pupici
Cosmy si bebe din burtice(17 saptamani)

Mergi la inceput

ti-as da un sfat, dar din pacate nu ma pricep sa iti interpretez analizele, desi "din avion" privind asa, tind sa-i dau dreptate doctoritei tale, nu sunt valori asa mari de ingrijorare.
Pupici, diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetuza spune:

ce mai faceti burtici?
eu sunt atat de adormita de 2 zile, de nu reusesc nicicum sa-mi revin...dimineata ma trezesc cu fata umflata, in special nasul si buzele.
la toate astea mai ajuta si vremea de afara (o vreme inchisa, la Cluj)

diana iti tinem pumnii! sa vii cu vesti bune.
cat despre DPN -1-3 mertie - voi fi foarte fericita daca voi duce la termen sarcina. am sa stau cuminte si am sa ma rog sa vina atunci cand trebuie.
si dr. ginecolog mi-a spus ca mi-as face un cadou frumos de Martisor...

Simona

Mergi la inceput