Mamici de martie-aprilie 2004(3)
Raspunsuri - Pagina 10
Irismetal spune:
Bine v-am gasit si ma bucur tare mult de acest lucru deoarece nu prea aveam cu cine sa discut pe aceasta tema.
data nasterii mele ar fi cam 8-9 martie 2004.
diana76 spune:
Malina, ai dreptate!!! Am mai bagat o saptamana ...dar nu stiu cand....Sunt 12 saptamani si 5 zile.... De ce m-i fi grabind asa???? Ca , parca amandoua suntem in tandem..
Mercic ca m-ai trezit!!
malina_mircu spune:
si mie mi se intampla des sa o iau inaite. mi se pare ca trece timpul prea incet. noi suntem in 13 sapt si 3 zile.
Mickyyy spune:
Io m-am ingrasat rau...... O parte e de la bb, dar restul e din vina mea, mananc ca sparta....asa ca mai am 2 perechi de pantaloni care ma mai incap....ceea ce-i foarte foarte grav! Am incercat sambata sa merg la titan la cumparaturi, dar era inchis. Am incercat si la Cora, hipermarketul care s-a deschis de curand in Pantelimon, dar era asa o coada la casele de marcat la iesire, ca mi-a pierit cheful instant de colindat prin magazin. Si uite-asa a mai trecut un week-end in care n-am reusit sa ajung la cumparaturi, si presimt ca n-o sa mai reusesc sa trec si de saptamana asta cu hainele pe care le am .
Si in afara de burtica, care ia proportii pe zi ce trece (deja daca imi pun ceva mai stamt pe mine se vede clar ca's ), io mai am o problema...obosesc foarte foarte repede...si ce-i mai grav...obosesc cand ..... Nu-mi mai place in nici o pozitie, ba mi-e teama ca-l strivesc pe bb, ba incepe sa ma doara burta....si dupa 10-15 minute deja sunt epuizata....Seara adorm la televizor, dimineata dorm de rup, iar in rarele momente cand ma prinde treaza si cu chef, pic dupa 10-15 minute . Ce ma sfatuitzi sa fac?!
machetuza spune:
mickyy,si eu ma simteam foarte obosita pana la trei luni jumate si stii cum ma relaxam: dupa ce veneam de la servici imi faceam bai calde la picioare. mai fac asta si acum pt ca-mi place si ma relaxeaza. in timp ce-mi tin picioarele in apa calda rasfoiesc o revista sau ma uit la tv... la mine merge asta.
de cand am aflat ca sunt - (5 sapt) -si pana in sapt. 14 am avut putine momente cand am simtit nevoia de . si atunci adoptam pozitii care ma solicitau cat mai putin. am avut noroc cu sotul meu care m-a inteles-am vorbit deschis cu el despre aceasta problema. acum, de vreo 3 sapt. incoace lucrurile au reintrat in normal, pt ca ma simt foarte bine.
si n-am uitat sa ma revansez din plin fata de viitorul tatic
iti tin pumnii sa treci cu ...burtica sus peste moment!
simona
iamona spune:
buna fetelor...eu ar trebui sa nasc pe 14 martie...sapt.asta ma duc la controlul de 16 saptamani...pana pe 20 septembrie, imi era cumplit de rau mai tot timpul(greturi,ameteli,oboseli non-stop!)iar dupa 5 pm eram complet rupta si nu reauseam cu nimic sa-mi revin!ACUM E alta viata...AM REVENIT LA NORMAL...ma simt perfect...nu prea mananc suficient...sau ma rog sunt departe de directivele de la doctor...5 fructe pe zi,de 3 -4 ori legume etc...cam tot ce mananc ma baloneaza rau(cu primul bebe n-am avut problema asta!...)vreo idee contra balonarii??????????????
in schimb mi-e sete mereu si reusesc sa beau cerinta de apa ..e fff.placut sa poti schimba pareri cu alte gravidutze..
mai revin cu amanunte pe tema asta.....
_
si noi ne"luptam in nume"...vrem sa gasim ceva sa se scrie identic si in engleza si in romana(chiar daca se pronunta diferit)...pana aici suntem de acord...acu' mi-e imi place daniel ...sotului gabriel
mi-e imi place andrea ..lui ii place denise sau cristina
are cineva si alte idei????? pe primul bebe( 2ani si 3 luni )il cheama robert adrian.
Ferice de voi ca puteti face atatea ecografii...in america sunt ffffscumpe(400$) daca nu plateste asigurarea...asigurarea mea plateste una si restul doar daca sunt NECESARE-MOTIVATE...la robert nu am avut-o decat pe cea de la 20 saptamani...ca in rest nu au fost necesare....acu' deja am facut una si sper sa o mi-o plateasca si pe cea de la 20 saptamani
succese in toate
Mickyyy spune:
Neatza .
azi n-am nici un chef de munca....si nici n-am sef in dimineata asta....si mi-e asa o leneeeeeeeeee
voi cum scapati de lene cand va apuca? va asezati intr-un coltz si asteptati sa treaca?!..
diana76 spune:
Bine ai sosit printre noi, Iamona!
Eu parca am mai scapat de oboseala pe care o aveam inainte, insa ca si ieri , si azi mi-e putin greata. Micky , remediu nu cunosc, decat sa iti gasesti ceva de facut care sa te captiveze si sa uiti de oboseala.
pupici cu sanatate pentru burtici,
Diana
Ela76 spune:
Micky, eu cam asa fac - astept sa-mi treaca !
De exemplu, mai intru sa vad ce mai e nou pe forumul nostru si-mi mai trece din moleseala. La servici, randamentul --> 0
E jale mareeee - nu prea am cu ce sa ma imbrac si sunt nasa sambata!! Am sperat sa mai incap intr-o rochie, dar nu o mai pot inchide din cauza stomacului care parca a explodat. Am 2 zile sa gasesc solutii.
Pupici, fetelor!
Ela