Mamici de martie-aprilie 2004(3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irismetal spune:

Bine v-am gasit si ma bucur tare mult de acest lucru deoarece nu prea aveam cu cine sa discut pe aceasta tema.
data nasterii mele ar fi cam 8-9 martie 2004.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irismetal spune:

pardon!
am vrut sa zic data nasterii copilului meu va fi i jur de 8-9 martie 2004.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Malina, ai dreptate!!! Am mai bagat o saptamana ...dar nu stiu cand....Sunt 12 saptamani si 5 zile.... De ce m-i fi grabind asa???? Ca , parca amandoua suntem in tandem..
Mercic ca m-ai trezit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

si mie mi se intampla des sa o iau inaite. mi se pare ca trece timpul prea incet. noi suntem in 13 sapt si 3 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Io m-am ingrasat rau...... O parte e de la bb, dar restul e din vina mea, mananc ca sparta....asa ca mai am 2 perechi de pantaloni care ma mai incap....ceea ce-i foarte foarte grav! Am incercat sambata sa merg la titan la cumparaturi, dar era inchis. Am incercat si la Cora, hipermarketul care s-a deschis de curand in Pantelimon, dar era asa o coada la casele de marcat la iesire, ca mi-a pierit cheful instant de colindat prin magazin. Si uite-asa a mai trecut un week-end in care n-am reusit sa ajung la cumparaturi, si presimt ca n-o sa mai reusesc sa trec si de saptamana asta cu hainele pe care le am .
Si in afara de burtica, care ia proportii pe zi ce trece (deja daca imi pun ceva mai stamt pe mine se vede clar ca's ), io mai am o problema...obosesc foarte foarte repede...si ce-i mai grav...obosesc cand ..... Nu-mi mai place in nici o pozitie, ba mi-e teama ca-l strivesc pe bb, ba incepe sa ma doara burta....si dupa 10-15 minute deja sunt epuizata....Seara adorm la televizor, dimineata dorm de rup, iar in rarele momente cand ma prinde treaza si cu chef, pic dupa 10-15 minute . Ce ma sfatuitzi sa fac?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetuza spune:

mickyy,si eu ma simteam foarte obosita pana la trei luni jumate si stii cum ma relaxam: dupa ce veneam de la servici imi faceam bai calde la picioare. mai fac asta si acum pt ca-mi place si ma relaxeaza. in timp ce-mi tin picioarele in apa calda rasfoiesc o revista sau ma uit la tv... la mine merge asta.

de cand am aflat ca sunt - (5 sapt) -si pana in sapt. 14 am avut putine momente cand am simtit nevoia de . si atunci adoptam pozitii care ma solicitau cat mai putin. am avut noroc cu sotul meu care m-a inteles-am vorbit deschis cu el despre aceasta problema. acum, de vreo 3 sapt. incoace lucrurile au reintrat in normal, pt ca ma simt foarte bine.
si n-am uitat sa ma revansez din plin fata de viitorul tatic

iti tin pumnii sa treci cu ...burtica sus peste moment!

simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iamona spune:

buna fetelor...eu ar trebui sa nasc pe 14 martie...sapt.asta ma duc la controlul de 16 saptamani...pana pe 20 septembrie, imi era cumplit de rau mai tot timpul(greturi,ameteli,oboseli non-stop!)iar dupa 5 pm eram complet rupta si nu reauseam cu nimic sa-mi revin!ACUM E alta viata...AM REVENIT LA NORMAL...ma simt perfect...nu prea mananc suficient...sau ma rog sunt departe de directivele de la doctor...5 fructe pe zi,de 3 -4 ori legume etc...cam tot ce mananc ma baloneaza rau(cu primul bebe n-am avut problema asta!...)vreo idee contra balonarii??????????????
in schimb mi-e sete mereu si reusesc sa beau cerinta de apa ..e fff.placut sa poti schimba pareri cu alte gravidutze..
mai revin cu amanunte pe tema asta.....
_
si noi ne"luptam in nume"...vrem sa gasim ceva sa se scrie identic si in engleza si in romana(chiar daca se pronunta diferit)...pana aici suntem de acord...acu' mi-e imi place daniel ...sotului gabriel
mi-e imi place andrea ..lui ii place denise sau cristina
are cineva si alte idei????? pe primul bebe( 2ani si 3 luni )il cheama robert adrian.

Ferice de voi ca puteti face atatea ecografii...in america sunt ffffscumpe(400$) daca nu plateste asigurarea...asigurarea mea plateste una si restul doar daca sunt NECESARE-MOTIVATE...la robert nu am avut-o decat pe cea de la 20 saptamani...ca in rest nu au fost necesare....acu' deja am facut una si sper sa o mi-o plateasca si pe cea de la 20 saptamani
succese in toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neatza .
azi n-am nici un chef de munca....si nici n-am sef in dimineata asta....si mi-e asa o leneeeeeeeeee
voi cum scapati de lene cand va apuca? va asezati intr-un coltz si asteptati sa treaca?!..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Bine ai sosit printre noi, Iamona!
Eu parca am mai scapat de oboseala pe care o aveam inainte, insa ca si ieri , si azi mi-e putin greata. Micky , remediu nu cunosc, decat sa iti gasesti ceva de facut care sa te captiveze si sa uiti de oboseala.
pupici cu sanatate pentru burtici,
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Micky, eu cam asa fac - astept sa-mi treaca !
De exemplu, mai intru sa vad ce mai e nou pe forumul nostru si-mi mai trece din moleseala. La servici, randamentul --> 0
E jale mareeee - nu prea am cu ce sa ma imbrac si sunt nasa sambata!! Am sperat sa mai incap intr-o rochie, dar nu o mai pot inchide din cauza stomacului care parca a explodat. Am 2 zile sa gasesc solutii.

Pupici, fetelor!

Ela

Mergi la inceput