Bebelusi din aprilie 2003(6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

BRAVO TUCHI,ai reusit!
Elefantelul e tare dragalas si noi avem aceeasi podoaba capilara ca voi.
Se vede ca mami il indoapa,ca are niste falcute tocmai bune de pupat.
Sa fie sanatos,voinic,voios si va mai asteptam cu poze!

Mihaela scumpo,se pare ca afurisita aia de data nici la tine nu vrea???? ca tot nu sunt pe lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

bestial elefantelul, tuchi. ma mir ca i-au scapat obrajii intregi si ca nu i-ai papat pana acum. cu ce ruj ii dai mama draga bobocelul de gurita?
lilib, e normal sa nu vrea apa. las-o incetisor, eu i-am pus intr-un biberon apa si stie ca ala e numai bibe de apa. e o chestie de aia de la chico cu manere si se joaca ducandu-l la gurita si scotandu-l, prilej cu care mai bea si apa si o sa se obisnuiasca pana la urma. in legatura cu statul in fundulet... fiecare copil cu ritmul propriu, poate Daria e mai lenesa din punctul asta de vedere si recupereaza din alte puncte de vedere. pentru linistea ta insa, asa cum au mai spus si fetele, ar fi bine sa mergi la doctor.
acvi... schimba povestea cu "zaharul in prajituri", poate asa nu te mai trateaza cu spatele Alex.
ma bucur sa te aud din nou, pico. nu prea te lasa Ioana sa stai de vorba cu noi, ei?
ce sa iasa, mamamariana cu mancacioasele noastre de carte? crezi ca asa-si baga donsoricile stiinta in cap?
lexi, da ce-i dai sa pape inainte de somn? tot tzatzica? mie mi-e tare dor de momentele cand Sara, infometata, imi prindea sfarcul din zbor, dintr-o miscare. ce repede se uita:(((
pupici

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Noi plecam azi pe munte si speram sa se mai calmeze si Emi cu activitatea ei.
Pot sa va spun ca din bebelusha mea cuminte, Emi s-a transformat intr-o fetita obraznica si galagioasa care vrea numai cu mama. Ieri a dormit dupa amiaza cu servitoarea insa seara, cand am incercat aceeasi figura a facut scandal printesa... asa ca mi-am lasat musafirii si am venit sus sa o culc.
A inceput sa ii fie frica de persoanele straine, insa la copii, face atata galagie si agitatie de parca as pune-o in priza. Sare in sus, tzipa, canta si danseaza si mai ales se enerveaza ca nu poa' si ea sa faca ce fac ceilalti.
Cu cartile... asta e mihuletule. Deja am vreo 2 roase la coperta. Asta li-i soarta...
Vazut si noi elefantel... Doamne ce obrajori sanatosi areeeeee. Vreau si eu sa musc oleaca din ei.
Va povestesc maine ce am facut la munte.
Pupici si o duminica placuta la voi,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Draga lilib72, nu te ingrijora, Daria e ok si se dezvolta normal, are ritmul ei, atata tot. Cand ai fost cu ea la vaccin, medicul ti-ar fi spus daca erau probleme ca doar i-a facut si un scurt control.
Asa ca dragi mamici nu mai alarmati fata degeaba cand chiar nu e cazul.
Nici noi nu stam singuri in fundulet decat de vreo saptamana poate, si atunci a fost dintr-o data, l-am pus si a stat singur spre surprinderea noastra. Mai cade pe de laturi dupa un timp insa noi ne declaram multumiti si incantati de progrese. In schimb rade tot timpul si cand il apuca uneori rasul in hohote nu se potoleste pana nu se termina cu sughituri.
La capitolul mancare noi nu am introdus atatea inca, lapticul e tot felul principal la fiecare masa. Insa mai papam cereale, cateva legume si fructe. Avem 9,3kg si 71cm.

Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

La Multi Ani Cary, si multa putere de munca.

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dy spune:

la multi ani Cary! imi cer scuze pentru ca nu am mai avut nici un piculet de timp sa intru pe net. Cezar este acum baiat mare, are 7 luni si nu ma lasa de loc sa fac nimic, nimic, iar noaptea cand adoarme el, pe la 12, cad franta si eu. imi este tare dor sa pot sta si eu mai mult cu voi, dar tocmai se aud zmiorcaieli, semn ca s-a trezit si trebuie sa merg la el. Va pup pe toate si poate reusesc in noaptea asta sa stau mai mult, sa vad ce mai faceti.
A...uitasem. am pus mai demult, tot intr-o noapte, poze noi pe pagina noastra.

Dy - mami de Cezar si sotie de Danut

http://community.webshots.com/user/dienuta101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dy spune:

la multi ani Cary! imi cer scuze pentru ca nu am mai avut nici un piculet de timp sa intru pe net. Cezar este acum baiat mare, are 7 luni si nu ma lasa de loc sa fac nimic, nimic, iar noaptea cand adoarme el, pe la 12, cad franta si eu. imi este tare dor sa pot sta si eu mai mult cu voi, dar tocmai se aud zmiorcaieli, semn ca s-a trezit si trebuie sa merg la el. Va pup pe toate si poate reusesc in noaptea asta sa stau mai mult, sa vad ce mai faceti.
A...uitasem. am pus mai demult, tot intr-o noapte, poze noi pe pagina noastra.

Dy - mami de Cezar si sotie de Danut

http://community.webshots.com/user/dienuta101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Va pup fetelor pentru urari,sunteti niste dragute!
Acum ca am mai imbatranit inca un an si la anul schimb prefixul,deja ma simt hoasca batrana indevenire si o scorpie de soacra,atat mare cat si mica!!!

Draga Dy,Cezarica tau are la par cat pentru 5 copii,ca Axel e aproape chel,chiar ma gandesc cate caciuli trebe sa pun la iarna.

Pe curand!

Mergi la inceput

Fetelor... am gasit subiectul asta pe pagina a doua. E posibil???
Emi a inceput sa pape mai bine si incet incet isi revine cu mancarea, a inceput chiar sa nu mai faca mofturi deloc la masa si sa manance cu pofta aproape tot ce ii dau, numai sa nu fie in cantitate prea mare.
Ce sa va spun??? din bebelusha cuminte si care dormea toata ziua, s-a transformat intr-o fetita foarte activa, care vrea tot timpul sa se joace, vrea sa plece la plimbare, nu o mai pot lasa nici o secunda nesupraveghiata pentru ca imediat ce se plictiseste de o jucarie o ia la sanatoasa gata sa se duca jos de pe pat. In patut nu sta foarte mult singurica si atat cat sta face o curatenie acolo de am de muncit o ora dupa... da jos caruselul, scoate cearsaful, paturica, le mototoleste, se baga sub saltea, e teroare... Dar e atata de dulce in tot ce face ca nu ma pot supara deloc pe ea. Acum sta bine in picioare la marginea patului, se mai joaca in funduletz, merge cu premergatorul peste tot prin camera in care o pun si evident, trage de tot ce prinde - cabluri, carti, telecomenzi, etc. De fapt, jucariile ei preferate sunt telecomenzile si telefonul mobil. E tare dragalasa, face tot felul de figuri, fetze, scoate limba, face brrrr - ca asa a invatat-o surioara Ioana cand merge cu premergatorul, bate din palme, ii plac tare mult cartile si sta nemiscata cand ii citesc povesti. Am cumparat si olita, sa incep sa o pun cate putin, dar nu am avut nici un succes pentru ca ii este frica de olita si se ridica imediat ce am asezat-o. Ii fac o pauza si apoi o voi pune din nou.
Totul este bine si frumos pana acum, dar vine si partea nasoala a lucrurilor... a inceput sa ii fie frica de straini, se sperie destul de des la zgomote (am inteles ca e o perioada normala in viata lor) si cateodata face tare urat daca nu sunt eu cu ea. Probabil ca ii este frica sa nu o las singura si eu sa plec undeva... nici chiar cu cu tati sau cu surioara Ioana nu vrea sa stea. Singura persoana cu care mai sta e servitoarea, insa si cu ea daca se lungeste treaba, incepe sa planga si sa ma strige.
Asa ca... nu pot pleca prea departe fara ea. Insa, daca o iau la cumparaturi sau prin oras, sta cuminte in scaunelul de masina si nu face scandal. Se joaca, se uita in jurul ei - ca totul e nou - si nu ma incurca prea tare.
Ai vostri ce mai fac? Mai dati niste idei de joaca...
Pupici si asteptam vesti,
Mamamariana

Mergi la inceput

Fetelor! A aparut primul dintzishor si la noi... L-am simtit la pipait, e ca un varf de scobitoare - ascutzit si mic.
Care din cele cu experienta in domeniu imi poate spune in cat timp creste mare??? Se pare ca si al doilea de sa iasa fugutza.
Ce fericire!!!!
Mamamariana

Mergi la inceput