Romergan pt muci?
A fost luni cu baietelul de 10 luni la un medic pediatru cu renume pt un rosu in gat si i-a prescris pe langa nurofen si ophtamesone picaturi in nas ROMERGAN vreo 3 zile. Eu nu i-am dat romergan caci toata lumea asa ma sfatuieste de la farmacista pana la prieteni... Dr zice ca romergan ar usca mucii si nu va mai tusi... Voi ati dat romergan bebeilor?
Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si Stefan (18.11.2008)
Raspunsuri
Ralukutzza spune:
Din cate stiu eu Romerganul este un fel de antihistaminic si intr-adevar se foloseste in unele cazuri si pentru rinita alergica.
La baietelul tau nu cred ca este vorba de rinita alergica...si oricum din cate stiu Romergan are puternic efect sedativ.Eu una nu i l-as da...in loc sa tratez copilul cat mai natural pentru un rosu in gat ma apuc sa bag sedative il el sa il blegesc sa doarma toata ziua....in nici un caz.Dar asta este doar parerea mea...tu ca mamica faci ce simti si ce crezi ca este mai bine pentru puiul tau.
Da un search pe google si cauta prospectul Romerganului si poate asa iei mai usor o decizie.
si multa sanatate puiului.
Ralucutza mami de Andra-Bianca
DN 26.12.2008
karula spune:
Se prescriu antihistaminice pentru reducerea secretiilor nazale, dar Romergan mi se pare cam prea... sedativ. Cele mai prescrise (si fara efecte secundare dubioase) sunt Aerius, Zyrtec. Chiar si Claritin mi se pare putin cam prea puternic.
monaraus spune:
Ma gandesc ca faptul ca-i curat mucii cu batista bebelusului ori de cate ori e nevoie este de ajuns. Si nu are multi. Nu-i dau romergan... si totusi nu inteleg de ce il prescrie... Ni l-ai mai prescris o data iarna trecut tot pt muci si nu i-am dat. Dar acum cand am vazut ca insista cu romergan, m-am gandit ca poate chiar se da si este bun, de aceea v-am intrebat si pe voi.
Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si Stefan (18.11.2008)
eimotto spune:
si noua ne-au prescris acum vreo 2 ani (la externarea din spital) tot cu indicatia uscarea secretiilor. Nu i l-am dat.
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei
_Ralu_ spune:
mda...imi amintesc ca si noua ne-a prescris medicul pediatru (in care am foarte-foarte mare incredere), atunci cand alexia a racit prima data (la 7 luni), zyrtec...o doza f mica, e adevarat. deci tot un antihistaminic. ma gandesc ca asta a fost si rationamentul medicului tau.
daca sa i-l dai sau nu, nu-mi permit sa ma pronunt.
am vrut doar sa intaresc si eu ceea ce au mai spus si fetele inainte. uneori, pt reducerea secretiilor nazale, sunt prescrise antihistaminice.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)