Vreau sani mari
Raspunsuri - Pagina 3
n/a spune:
Cu placere , iar cel mai bun sfat al meu este sa fii multumita asa cum esti , ca timpul le rezolva pe toate.
Mihaela
andreea30xi spune:
Am luat si eu Rigevidon si iau in continuare dar nu pot spune ca am observat vreo modificare a sinilor.Si nici nu m-am ingrasat! Auzisem ca Diane 35 au astfel de efecte insa depinde de organismul fiecaruia.
Pupici!
Amalita spune:
Lili, te inteleg foarte bine, nici eu nu prea sunt daruita de la natura cu sani mari. De vreo luna imi fac masaj o data pe zi cu ulei de seminte de marar (desi cred ca trebuie de mai multe ori), daca faci rost de seminte, poti sa incerci. Dupa o luna, eu zic ca se vede o schimbare usoara in bine, dar e nevoie de rabdare, asta e clar. Am vazut in Formula As reclama la un produs care se numeste Femina, cred, sunt pastile, pentru marirea sanilor. Problema este ca nu stiu ce efecte secundare are. Dar incercarea moarte nu are. Dar important cred ca este si masajul. Este adevarat ca de la pilule mai cresc ceva, eu am luat 6 ani Triregol.
Oricum nu trebuie sa fii complexata, am o prietena care nu prea are, dar modul in care se poarta, foarte dezinvolt, face sa aiba foarte mare succes la barbati. Intelegi? Important nu este cum arati, ci cum te simti.
Alex_2003 spune:
[quote]Originally posted by dyana
Eu de cand m-am maritat, mi s-au marit sanii. De ce oare???
[quote] ? ???
madelaine spune:
Fetelor am gasit in Formula as un articol despre Branca usrsului si minunile care le face aceasta planta . O sa va spun pe scurt la ce e buna.
Frigiditate, Sterilitate la barbati si femei, Menopauza prematura, Insuficienta ovariana , insuficienta dezvltare a sinilor si a altor caracteristici feminine.
Epilepsie, Hipertensiune, insufiecienta renala, adjuvant in boli venerice. Sint si precautii la tratamentul cu Branca Ursului . Este contra-indicata femeilor gravide. Si dupa tratamentul cu planta este interzisa expunerea la soare. Este un articol foarte interesant.
pentru o lecturare mai amanuntita va recomand www.formula-as.ro la arhiva numarul 577/4-11 august 2003
Madelaine si cei trei muschetari
madelaine spune:
Am uitat sa va spun la ce articol il gasiti. La medicina naturista.
Madelaine si cei trei muschetari
smmiha spune:
Eu iau anticonceptionale de 4 ani si nu am observat sa mi se modifice marimea sanilor.Este adevarat ca pe parcursul lunii marimea lor variaza putin, dar apoi revin la marimea initiala.De 8 luni iau Diane 35 (prescrise de medic) si la fel nici-o schimbare in privinta marimii sanilor.
Si eu mi-as dori sa am sanii mai mari si am prietene carora le-au mai crescut sanii dupa ce au luat anticonceptionale, dar la mine nu au avut efect in acest sens.
Cred ca depinde foarte mult de organism si de modul cum acesta raspunde la anumite substante sau hormoni.
In nici un caz nu luati anticonceptionale doar pentru a va mari bustul.
Va pup,
Mihaela
liris spune:
am postat si eu un subiect similar "Bust plin".
Sunt si eu o "neinzestrata" la acest capitol si totodata o complexata.
Am luat in trecut si Rigevidon, si Diane 35 , nu ptr asta ci simplu ptr contraceptie.
Nu am vazut nici o imbunatatire.
liris spune:
Vanina, unde ai postat "pilulke ptr marit sinii" ca nu l-am gasit?
sau poate spui in citeva cuvinte despre ce e vorba , poate e ceva ce n-am incercat....