Vreau sani mari
Buna,
Ca si voi am si eu o MARE problema : am sanii foarte mici si sunt complexata din acesta cauza. As vrea sa stiu daca ati aflat vreun remediu naturist sau hormonal in acest.
Va rog mult daca da scrieti-mi si mie care e modalitatea nechirurgicala de crestere a sanilor. Oare se poate face ceva? (orice altceva in afara de operatii).
Am aflat ca exista cateva remedii naturiste,dar cica trebuie sa ai o rabdare de fier pt.a vedea putina schimbare. Pe internet am gasit produse pt. marirea sanilor( in strainatate),dar sunt scumpe si nu ai garantia ca le primesti.Cineva cica a incercat cu marar(tinctura si seminte)cateva luni si nu a observat nici o schimbare.[/size=4]
Va rog mult daca ati aflat sau experimentata ceva in acest sens sa-mi scrie-ti pe forum sau adresa personala!
Va multumesc,
Un suflet amrat
Raspunsuri
Mickyyy spune:
Fa un , si-o sa vezi ca incep sa creasca .
Era o gluma, dar si eu am sanii mici, si de cand am ramas au inceput sa-mi creasca simtitor!!!
Cat despre complexe, n-are sens sa-tzi faci, cine te place te place asa cum esti, iar daca ti neaparat exista o gramada de sutiene cu buretzel care au efecte miraculoase , mult mai vizibile decat orice creme sau solutii. Eu una recunosc n-am incercat nici una pana acum, dar nici n-am fost complexata din cauza sanilor. Cred ca conteaza mai mult cum te simti tu in pielea ta, daca tu esti stresata de ideea ca ai sanii mici, sentimentul se transmite si celor din jur.
cspeana spune:
Vaiii e rau sa ai sanii mari eu dupa ce am nascut mi s-au marit si acum as vrea sa imi revina mi-au mai scazut dar acum incerc sa ii mentin sa nu se lase,si vorba fetelor fa un baby si sa vezi atunci
Babee spune:
Fii multumita asa cum esti, sanatate sa fie.Nu conteaza cat de mari sunt, asa cum s-a mai spus, cine te place, te place si asa:fa artificii cu sutiene cu burete, bluzite mai largute (putin nu mult), si e bine.
Aseara am vazut un reportaj despre implantul de silicon, si , n-as face asta pentru nimic in lume.Mai bine natural decat artificial si sa sara in ochi(falsul).
Curaj, si va fi bine
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
Gaby spune:
Buna,
Te inteleg...dar cred ca ai vointa... am nascut un copil dar sanii nu mia-u crescut decat cat timp am fost insarcinata si apoi am alaptat, dupa aceasta perioada mi-au revenit la marimea si forma initiala, fara nici o exagerare. Daca totusi vrei sa incerci ceva ....iata ceva de ultima ora, daca esti din Romanika ai vazut ca au iesit la greu cu reclama: www.SRRnatural.ro, poate te ajuta!
numai bine,
Gaby
,
oana_noemi spune:
si eu am sanii mici si mai sunt si lata in solduri! cand eram adolescenta am suferit ca nu am sanii mai mari! acum am un bb si alaptez si ma dor de mor! e drept sunt mai mari, dar nu dau pe spate de fercire, pt. ca si celelalte masuri au crescut proportional!
sincer, nu mi-as face implant pt. nimic in lume. am o colega care si-a facut implant si cea mai patimit, vai de ea!
eu zic tot asa cu buretzei si alte pacaleli, dar ai grija sa nu exagerezi! oricum daca ai un corp frumos in rest nu conteaza marimea sanilor. am vazut si niste hidoase cu tzate mari!
MLDiana spune:
FA un bb si o sa vezi ca iti cresc sinii.DAr iti revin la forma initiala.IAr tratamentele naturiste pe care le-ai gasit pe net nu stiu cit de bune sunt, dar deobicei ajung la destinatie daca le cumperi.IAr chestia cu siliconul nu la toate fetele se intimpla necazuri.
Lidia ,Tiara si David D.
lili257 spune:
Ma bucur ac mi-ati inteles problema .. si ca ati incercat sa ma incurajati...
Problema mea insa nu e chiar asa simpla ... complexele apar pt. ca eu dimpotriva nu pot iesi fara sutien.. fiindca sunt mult prea mici..
Intelegeti?????????
de aceea ma intereseaza atat demult orice ....mica modificare