Scrisori ale copiilor americani catre Dumnezeu

Scrisori ale copiilor americani catre Dumnezeu | Autor: ariel_7000

Link direct la acest mesaj

"Draga Dumnezeule! Daca esti atent duminica in biserica, iti arat pantofii mei cei noi."

> > > "Dumnezeu! Vreau sa traiesc 900 de ani, ca tipul acela din Biblie."

> > > "Am invatat la scoala ca Edison a facut lumina. La scoala de
duminica a spus reverendul ca Tu ai facut. Edison asta ti-a furat ideea.

> > > "Niciodata n-as fi crezut ca movul se potriveste cu portocaliul,pana ce n-am vazut apusul de soare, ce ai facut marti seara. A fost tare misto..."

> > > "La scoala de duminica ni s-a explicat ce si cate faci. Cine-ti face treaba cand esti in concediu?"

> > > "De unde ai aflat ca tu esti Dumnezeu?"

> > > "Pentru balul mascat vreau sa ma imbrac in drac. Nu-i bai, nu?"

> > > "Tu chiar asa ai proiectat girafa, sau din greseala a iesit asa?"

> > > "De ce lasi oameni sa moara si tot faci altii in loc ? N-ar fi mai simplu sa-i lasi in viata pe astia?"

> > > "Dumnezeule! Ca ai facut mai multe religii, e OK, dar cum de nu le incurci intre ele?"

> > > "Reverendul Coe iti este prieten sau aveti doar o relatie de
afaceri?"

> > > "Tu stii despre lucruri, inainte sa fie inventate?"

> > > "Bunicul a spus ca Tu deja erai cand a fost el copil. Cat de vechi esti?"

> > > "Iti multumesc pentru fratior, dar eu m-am rugat pentru un catel."

> > > "Cat timp am fost in vacanta, tot timpul a plouat si taticul a fost tare nervos si a spus niste lucruri despre Tine,... dar te rog sa nu-i faci rau!"

> > > "Te rog sa-mi trimiti un ponei. Pana acum nu ti-am cerut nimic. Poti verifica."

> > > "Cum se poate ca pe vremuri atatea minuni ai facut si acum nu-i nici una? Cum se poate, ca in ultima vreme n-ai inventat nici un animal nou?
Sunt numai acelea vechi."

> > > "Doamne, Te rog, sa mai pui o sarbatoare intre Craciun si Paste!"

> > > "Poate Cain si Abel nu s-ar fi omorit, daca aveau camere separate.
La noi, cu frate-meu funnctioneaza..."

> > > "Pun pariu ca e foarte greu sa iubesti pe toti de pe pamant. Noi suntem doar patru in familie si nu merge."

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

haioase foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Eryka & samburelul din burtica ---„ in 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Unele sunt atat de inocente incat te induioseazaFaine tare

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns janib spune:

Ce frumoasa este inocenta, atunci cand crezi ca totul chiar totul e posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Super faine!
Multumim pentru descretirea fruntilor

Iren&Bogdanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Numai copiii pot fi atat de originali. Asta imi aminteste de nepotelul meu care sambata vazandu-l pe un unchi al lui mai batran cum incerca sa-si lipeasca proteza in baie se intoarce la taica-su si il intreaba: "Tati, unde sunt dintii tai?", "Aici, in gura" zise cumnata-miu ciocanind cu degetul dintii, la care piciul zice "Scoate-i afara ca ti-i lipesti dupa aia".

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Cat sunt de draguti si de inocenti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

tare dragute..ma si mir ce poate fi in capsoarele copiilor..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Cica un copilas- american- isi dores din tot sufletul o masinuta teleghidata ce costa 100 dolari. Parintii nu vroiasu totusi sa dea asa de multi bani pe o jucarie , asa ca pustiului ii veni in minte sa-l roage pe D-zeu , poate ii implineste dorinta. Si se apuca sa-i scrie o scrisoare cu dorinta sa, iar pe plic mestiindu-i adresa scrise doar atat: "To: Dumnezeu"si o duse la cutia postala. Postasul om corect din fire, vazand un astfel de destinatar se gandi ca cel mai bine este sa o trimita la Casa Alba , presedintelui Bush. Zis si facut. Presedintele primeste plicul cu scrisorica, o citeste , se amuza dar totusi trimite copilului 10 dolari intr-un plic. Copilul ii primeste , se bucura ca a primit raspuns, dar cand vede ca doar 10 dolari sunt in plic se intristeaza, dar totusi se apuca sa scrie o scrisoare de multumire cu acelasi destinatar, scrisoarica care suna cam asa: Iti multumesc Dumnezeule, ca mi-ai trimis banii ceruti, dar uite ca la mine au ajuns doar 10 dolari, restul mi-au luat nesimtitii astia la taxe!".... si acelasi postas duse plicul tot la Casa Alba, presedintelui...!

Mergi la inceput