Ajutoor!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tisina

Fii-mea (de trei ani jumate) a inghitit doua bile de metal de la Geomag (jocul ala cu magneti), "din ghesheala" . Asta mi-a zis ea, eu nu am vazut-o. Ce e de facut? Pediatra e plecata o saptamana din tara, asa ca nu stiu incotro sa o iau. Credeti ca e grav? Le-ar putea elimina prin caca? Pot aparea complicatii? Sunt disperata ca nu stiu ce sa fac. Nici nu sunt sigura ca e asa cum spune ea, dar daca totusi chiar le-a inghitit, cu ce as putea sa o ajut? Ea zice ca nu o doare nimic si e vesela si voioasa, dar eu sunt totusi ingrijorata, ca nu ne-am mai confruntat pana acum cu asa ceva.
Va rog mult, dati-mi un raspuns, un sfat, o parere, cat de curand, ca ma tem ca nici nu o sa dorm in noaptea asta, iar maine nu stiu ce sa fac si unde sa ma duc cu ea, ca la gradinita chiar ca nu o las.
Va multumesc anticipat!

Tisina

TU GLUMESTI, NU????????????????

Eu am dus-o pe fiica mea la Accident & Emergency pt ca nu a dormit suficient / 24 de ore (si nu a facut asta niciodata pana atunci si nici de atunci incoace) si tu nu duci copilul la urgente dupa ce a inghitit MAGNETI??????
Pt ce Doamne - iarta-ma exista meici daca ne e frica sau lene sa ii deranjam??????????

Erinn's mummy

Hawaii Mexico US * Around The World * Wedding
* Erinn Kendall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tisina

Fii-mea (de trei ani jumate) a inghitit doua bile de metal de la Geomag (jocul ala cu magneti), "din ghesheala" . Asta mi-a zis ea, eu nu am vazut-o. Ce e de facut? Pediatra e plecata o saptamana din tara, asa ca nu stiu incotro sa o iau. Credeti ca e grav? Le-ar putea elimina prin caca? Pot aparea complicatii? Sunt disperata ca nu stiu ce sa fac. Nici nu sunt sigura ca e asa cum spune ea, dar daca totusi chiar le-a inghitit, cu ce as putea sa o ajut? Ea zice ca nu o doare nimic si e vesela si voioasa, dar eu sunt totusi ingrijorata, ca nu ne-am mai confruntat pana acum cu asa ceva.
Va rog mult, dati-mi un raspuns, un sfat, o parere, cat de curand, ca ma tem ca nici nu o sa dorm in noaptea asta, iar maine nu stiu ce sa fac si unde sa ma duc cu ea, ca la gradinita chiar ca nu o las.
Va multumesc anticipat!

Tisina

sorry, poate sint un pic cam dura, dar ce cauta Geomagul in mina unui copil de 3 ani? din ce stiu eu e recomnadat pt 6+ tocmai pentru a se evita accidente de genul asta.

Tisina, pune-l la pachet si da-l fetitei cind mai creste. mai bine sa fii safe decit sorry.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Citat:
citat din mesajul lui lara_c

Citat:
citat din mesajul lui

Va multumesc anticipat!

TU GLUMESTI, NU????????????????

Eu am dus-o pe fiica mea la Accident & Emergency pt ca nu a dormit suficient / 24 de ore (si nu a facut asta niciodata pana atunci si nici de atunci incoace) si tu nu duci copilul la urgente dupa ce a inghitit MAGNETI??????
Pt ce Doamne - iarta-ma exista meici daca ne e frica sau lene sa ii deranjam??????????

Erinn's mummy

Hawaii Mexico US * Around The World * Wedding
* Erinn Kendall

Chiar credeti ca am postat aici ca sa fiu judecata (mai ales in necunostinta de cauza)? Am crezut ca aici posteaza cei care au nevoie de ajutor si nu doar cei care vor sa deschida polemici. Daca nu aveti ceva constructiv de zis, de ce nu va abtineti de la comentarii?
Si nici macar nu ati citit cu atentie postarea mea. Tot ce ati retinut a fost ca copilul a inghitit "magneti" (desi de doua ori am mentionat ca nu e vorba de asta) iar mie mi-a fost lene sa o duc la urgente - aceasta afirmatie m-a ranit foarte mult.
Va rog respectuos, ca la urmatoarele mele postari, indiferent de domeniu, sa nu mai imi veniti in ajutor si sa nu mai postati.
Multumesc.

Mergi la inceput