Despre Marsupii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

si eu votez pentru warp este cel mai indicat pentru bebe si mama

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Greierica spune:

Dragi mamici,

va multumesc foarte mult pentru opiniile voastre. Recunosc ca pana acum nu am auzit de wrap insa sling-uri am vazut atat la Baby-Expo cat si pe net. Nu stiu de ce, dar slingul nu ma convinge, mi se pare ca o mica gresala sau miscare mai brusca ar putea pune in pericol coloana vertebrala a bebelusului; plus ca sistemul de prindere mi se pare destul de complicat.

Am sa ma interesez de wrap.

Succes cu piticii!
(Si daca tot veni vorba de pitici, va anunt ca Muzeul National de Arta al Romaniei organizeaza in weekenduri programe pentru familii cu copii de la 4 ani in sus. Mai ales cei mici sunt super entuziasmati si abia asteapta sa revina asadar daca va tenteaza si vreti sa stiti mai multe informatii intrati pe siteul muzeului www.mnar.arts.ro la sectiunea Programe pentru public.)

Greierica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Greierica eu optez pentru wrap, este mult mai comod si usor pt tine decat marsupiul.
Pe mine de la marsupiu ma dureau umerii si spatele foarte rau, plus ca mai este si avantajul ca il poti tine pe bebe din primele luni de viata si astfel iti faci treaba cat mai comod.
Eu ma chinuiam cu (,) carutul prin bucatarie si alte cele....insa la urmatorul bebe voi cumpara unul. am si sarcina usoara in continuare.

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodos spune:

eu am primit un marsupiu si mi se pare practic, dar am citit si multe pareri contra asa ca nu-l folosesc decat f rar (pana acum doar de 3 ori)
Daca ar fi fost sa cumapr eu as fi cumparat un wrap, dar acum ca am primit un marsupiu nu mai dau banii pe un wrap, ne descurcam la nevoie si cu asta

Mergi la inceput