Ciorile, o calamitate

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dialu spune:

Dar ma intreb si eu asa retoric, ce ne facem cu ciorile care impanzind un camp proaspat insamantat cu grane, mananca multe dintre boabele ce ar trebui sa rasara? Poate nu ar trebui sa ne pese prea mult, caci oricum vin inundatii sau furtuni pustiitoare sau secete de luni de zile si oricum taranul se alege cu hambarul gol?!!
Si de altfel cred ca ar trebui sa lacrimam si cand bagam in gura si mestecam cu placere pulpa de pui si ceafa de porc. Sau sa ne fie mila numai de muste, paianjeni, gandaci (de bucatarie) si ciori??
Eu nu zic nici sa le impuscati nici sa nu, dar zau, unii dintre voi, dupa parerea mea, sunt prea milosi.

Diana siPatric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Hai ca acu' am intrat si eu sa vad ce-i aici si.... Puneti fratilor niste sperietori de ciori!
,
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Pe noi ne-a revoltat chestia cu impuscatul ciorilor. De-aici si reactiile destul de dure. Daca ciupercar, ar fi spus ca sunt ciori multe si suparatoare cred ca multa lume i-ar fi dat dreptate. Continuarea, cu impuscatul, a pus jar pe foc.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariana_flo

Pe noi ne-a revoltat chestia cu impuscatul ciorilor. De-aici si reactiile destul de dure. Daca ciupercar, ar fi spus ca sunt ciori multe si suparatoare cred ca multa lume i-ar fi dat dreptate. Continuarea, cu impuscatul, a pus jar pe foc.

Mariana_flo, si pe mine! M-am si vazut fugind cu prichindelul din parc, de frica sa nu fim nimeriti din greseala ! Mergem destul de des in Cismigiu si, sincera sa fiu, niciodata nu m-au deranjat ciorile, iar pe banci n-am reusit sa stam, deoarece suntem in continua miscare. Oricum, acest subiect mi-a adus aminte de un film, "Magnolii de otel", mai bine zis de inceputul lui. Mi-era groaza ca pana la urma o sa fie cineva nimerit .
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

M-am nascut intr-un salcim
Intr-un cuib de CIOARA
Si de-a dracu ce eram
Scoateam capu-afara

***Alba***
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alba

M-am nascut intr-un salcim
Intr-un cuib de CIOARA
Si de-a dracu ce eram
Scoateam capu-afara

***Alba***
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

MIE IMI PLACE FOARTE TARE IN CISMIGIU!!! CATALINA, karaitoarea shefa, tace subit cand aude croncanitul ciorilor. Pana acum, e singurul parc unde pot merge cu Catalina si e linisteeeee

Noi n-am observat mizeria de pe banci si nici n-am sesizat mirosul. Nu stiu ce sa zic, lasati ciorile in pace macar pana mai creste Catalina, poate n-o mai tzipa asa de tareeeee!!!!

Mami Zombie

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina_t spune:

quote:
Drept incheiere ma declar o luptatoare inversunata pentru drepturile animalelor si cu mana pe inima va spun ca in viata mea nu am fost agresata de vreun animal "de-al Domnului" ori fara stapan. Nu stiu de ce, si cainii vagabonzi care ma latra cu cea mai mare inversunare, sfarsc prin a da din coada daca ma opresc din drum si ii chem cu blandete la mine

Din pacate nu este intotdeauna asa, mai sunt si accidente din cauza acestor ciini vagabonzi (sau a cui, de fapt?)cum ar fi mai jos:
http://www.adevarulonline.ro/index.jsp?page=articol§ion_id=16&article_id=54729
Scuze ca am deviat de la subiect!
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo10 spune:

Am asistat, nu demult si fara vointa mea la impuscarea ciorilor in parc. Ma dusesem sa-mi plimb copilul in parcul nostru central sperand sa ne putem bucura amandoua pentru cateva ore de linistea oferita de frumosul nostru parc. Si cand colo, nebunie, se tragea ca la revolutie, in plina zi cu atatia copii in jur. Ti se oprea inima in loc la zgomotul produs de pusti si nimanui nu-i pasa ca sunt atatia copii.
Stiu ca si altadata s-a mai apelat la o astfel de metoda de distrugere a ciorilor dar atunci s-a inchis parcul si fiecare intrare era pazita de gardieni dar acum ....
Am plecat, evident, incercand sa-i explic unui copil de 2 ani jumatate ca se trage.

georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

ciupercar, eu te cred si te inteleg...
drumul meu spre serviciu trece prin cismigiu... dimineata si dupa amiaza. cred ca te referi la spatiul de linga locul de joaca destinat puiutilor... ai dreptate. este adevarat ca nu se intimpla asemea "calamitati" zilnic, insa intr adevar sint zile in care totul este mizerabil si pute
chiar si asa, mirosul ramine... daca ai timp sa l sesizezi. o rezolvare ar fi sa se mute locul de joaca... caci altfel, ciorile tot vor veni pe la cuiburile lor.. deh, au o slabiciune pentru locul asta!!!

Mergi la inceput