Ciorile, o calamitate

Ciorile, o calamitate | Autor: ciupercar

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,

Nu stiu cate din voi va plimbati cu prin Cismigiu.
Este ceva de groaza! Cand se lasa seara, pe la amurg, mii de ciori impanzesc cerul, zboara innebunite sa-si gaseasca loc pe o craca. Si este o galagie, de nu te poti intelege om cu om, decat daca tipi.
Iar cand treci cu carutul pe aleile umbrite de copaci iti vine sa versi: miroase ingrozitor.
Ieri dimineata au venit cei de la ADP si au spalat toate bancile (ca erau imputite de gainat)iar aseara nu prea mai aveai unde sa te asezi.
Intreb: oare se poate face ceva? Cred ca singura solutie este impuscarea lor.
Ma gandeam ca poate daca dam mai multe un mesaj catre basescu, poate o sa se intample ceva.
Adresa lui este: primar@pmb.ro

Impreuna vom reusi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biankita spune:

eh, daca era in viatza Ion Creanga te ajuta cu sigurantza ca se cam indeletnicea cu trasu dupa ciori...

biankita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Cine iti da dreptul sa iei ceva ce nu poti da? Daca cineva mai puternic decat tine va fi deranjat de faptul ca existi si va dispune impuscarea ta, cum ai reactiona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruca spune:

de ce nu te duci in alt parc, daca te deranjeaza asa de tare???? si chiar crezi ca ciorile sunt o calamitate? atunci cutremurele, uraganele, inundatiile ce sunt????
scuze, nu vreau sa fiu rea, dar nici sa propui sa impuste ciorile! asta chiar mi se pare aberant, ce, suntem in filmul lui Hitchcock, sa nu mai putem trai din cauza pasarilor????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciupercar spune:

Se vede treaba ca nu ati fost prin Cismigiu. Clar!

Atunci sa lasam si sobolanii sa se inmulteasca in voie, Maruca, nu?
Eu nu stiu alta solutie. Daca exista cu atat mai bine.
Si de ce sa ma duc in alt parc? Pt ca nu mai pot sa stau pe o banca in cismigiu din cauza a mii de ciori, ca pute nasol si poti oricand sa te trezesti cu o pleasca in cap? Daca tie ti se pare firesc, atunci...poate sunt eu defecta.
Dar daca nu ma insel, am citit undeva ca s-a luat o masura similara si impotriva unor porumbei care se inmultisera peste masura, intr-un oras european.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Sa impuscam ciorile?
Sau sa nu impuscam ciorile??

Aceasta-i intrebarea!

Mergi la inceput

Hai sa mai si radem.
Mi-aduc aminte de o povestire de-a lui Amza Pelea: Nea Marin.
Spunea Nea Marin:
"Cica era unu' Stanica a lu' Zapacitu care vroia sa dea mustele afara din curte. El le dadea afara pe-o parte si ele , ale dracului , intrau pe la spatele curtii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleur spune:

Mai...daca-ti pica o "pleasca" de la cioara asta nu inseamna ca ai noroc?!

Mergi la inceput

Mie mi-a picat o pleasca de-asta pe geam, nu pe cap, si in doua luni ne-am cumparat apartament. Cu prima ocazie , o sa trec prin Cismigiu sa ma rog de ciorile alea sa-mi mai dea si mie ceva noroace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu_tud spune:

Eu din principu nu omor ce nu am creat. Ceea ce am creat pretuiesc infinit de mult, asa ca nu as ucide.
Toate vietatile au suflet si un rost chiar daca ne place sau nu.
Nevasta-mea se exaspereaza ca prind cite un paianjen si il dau afara pe geam, ca iau cite un melc din mijlocul drumului sau ca mai arunci in iarba cite o rima care sta sa se usuce la soare.
Bai, eu nu sunt un tip dus la biserica, dar nu exista nici o ratiune sa ucizi. Ma oripileaza cind vad la Tv cum se intorc unii demnitari de la vanatoare, ca sa nu spun ca am sters programul TVE spaniol. E ridicol ca tribune intregi sa se bucure cand niste "nevertebrate" chinuiesc un biet taur in corida. Primitivisme!
Nu pot schimba lumea, dar ce depinde de mine, schimb.
Tu ai ingrijit vreodata un pui de cioara? Ai idee cit de destepte sunt fiintzele acelea? Uita-te odata in ochii unui caine vagabond si spune-mi dupa aceea daca poti sa il macelaresti?!?
Ce se intampla cu voi oameni?
Nu mai e loc pe pamant?
Maine poate nu mai incapem nici de fluturi. Ce urmeaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruca spune:

raluca, parca-n primul tau mesaj era vorba de ciori, nu de sobolani, sau ma insel??
si da, daca pot sa ma plimb cu copilul meu si pot sa-i arat orice vietate de pe lumea asta - inclusiv ciorile -, si pot sa ma bucur impreuna cu ea, si daca pot sa alerg si sa ma joc mai mult cu ea, in loc sa stau pe banca acoperita de "pleasca" din cer, daca nu vreau sa impusc ciori, ci sa ma bucur ca sunt libere sa zboare - atunci, da, sunt "defecta", in viziunea ta, NU si a mea.
si iarasi ma surprinde cum orice opinie in contradictoriu naste rosii si un ton neadecvat. pacat!

a, apropos de orasul european unde se impusca porumbeiii.. n-ai retinut numele? poate acolo ar fi bine sa traiesti tu...

quote:
Originally posted by ciupercar

Se vede treaba ca nu ati fost prin Cismigiu. Clar!

Atunci sa lasam si sobolanii sa se inmulteasca in voie, , nu?
Eu nu stiu alta solutie. Daca exista cu atat mai bine.
Si de ce sa ma duc in alt parc? Pt ca nu mai pot sa stau pe o banca in cismigiu din cauza a mii de ciori, ca pute nasol si poti oricand sa te trezesti cu o pleasca in cap? Daca tie ti se pare firesc, atunci...poate sunt eu defecta.
Dar daca nu ma insel, am citit undeva ca s-a luat o masura similara si impotriva unor porumbei care se inmultisera peste masura, intr-un oras european.

raluca
www.rebecca.ro

Mergi la inceput