S-a inchis in el!

S-a inchis in el! | Autor: MirelaV

Link direct la acest mesaj

nu stiu ce sa mai inteleg...al meu sot..de sambata (si azi e marti) de cand am fost la ai lui parinti...unde totul a fost ok..nu mai vorbeste cu nimeni...a cazut intr-o depresie..cred...si imi spune.."stai linistita, lasa-ma ca imi trece" si tot am stat eu linistita..dar cat sa mai stau..isi tine mobilul inchis de atunci..cu prietenii nu vrea sa discute..cu nimeni..ce e de facut? am tot incercat sa inteleg ce are..sa il provoc oarecum la discutie..am ajuns sa ma intreb.."o fi oare altcineva"? e prea curind ptr asta sper..ziua de sambata a fost ok..pana am plecat de la ai lui...sa se fi intamplat ceva acolo..nu cred..ca am stat numai impreuna..as fi observat...voi ce ati gandi?

MirelaV

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Eu tare nu ma pricep sa dau sfaturi...dar cred ca l-as lasa in pace inca alte cateva zile,ca de sambata pana marti nu-i o perioada foarte lunga...nu l-as mai intreba ce s-a-ntamplat si m-as stradui probabil sa creez o atmosfera blanda,relaxata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Nu ma bag la dat sfaturi matrimoniale din principiu.Cu rabdare si tutun se rezolva.In plus toti avem toane si zile in care vrem sa uitam de noi,de lume,de familii.Ia baga un oki aici:(Sper sa nu ma-njuri!)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13852

Irina & Vevemica & margica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ceva itzi scapa! Din informatziile pe care le dai, incomplete, nu cred ca noi putem ghici. Cu sigurantza are o problema care il macina si tu nu ai observat. Poate a avut vreo discutzie cu parintzii, iar tu nu stii intr-un fel sau altul, poate e altceva. Fa asa cum a spus, stai linistita, poate intr-o saptamana ii trece si itzi va spune singur. Nu e neaparata nevoie sa fie alta femeie, desi orice e posibil desigur. Eu am facut asa ca el sambata toata ziua si noaptea am plans pentru ca ma gandeam cum sa iau decizia de a tzine copilul aici la cresa sau de a-l duce la mama mea. Sotzul meu m-a tot batut la cap ca ce am si nu am putut sa ii spun inainte de a lua eu singura o decizie pentru ca stiam ca el ma va presa sa il duc la mama si nu voiam sa fiu presata. Deci poate nu are neaparata nevoie sa fie legat de tine, cine stie ce problema are. Oricum, tu stii mai mult ca noi, mai gandeste-te, poate itzi mai vine vreo idee, itzi amintesti de ceva.

Numai bine!

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Nu ma bag la dat sfaturi matrimoniale din principiu.Cu rabdare si tutun se rezolva.In plus toti avem toane si zile in care vrem sa uitam de noi,de lume,de familii.Ia baga un oki aici:(Sper sa nu ma-njuri!)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13852

Irina & Vevemica & margica din burtica

hahaha..chiar m-ai facut sa rad..citisem asta sapt trecuta dar cred ca mi-a iesit din minte..;)

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Buna Mirela,
macar daca ar fi batut Poli in deplasare...
Nu vreau sa te consolez prea mult, dar daca te ajuta cu ceva, sa stii ca la mine e asa din 24 august(mai exact din prima zi de casnicie)!!!
Nici eu nu stiu ce e cu el, dar am decis sa nu bag in seama.Daca e ceva serios, vom afla cu siguranta.Daca e doar ceva trecator, poate ca nici nu merita atata atentie.Eu am rumegat, si-am rumegat, si-am rumegat iar, pana intr-o zi cand am ajuns la concluzia ca si daca ar fi sa se gandeasca la alta, nu-mi face decat rau sa ma tot gandesc si sa tot rumeg!!!Poate ca isi revine, iar daca nu...trateaza-l cu indiferenta cateva zile, ca si cum tu ai fi cea care mai are pe cineva, si sa vezi ce receptiv va fi!!!Sau daca nu, fa ceva rau
cum am facut eu : MI-AM CUMPARAT IN RATE O COMBINA FRIGORIFICA PE CARE O VA PLATI EL!!!
Ei, ce zici?Crede-ma, te vei simti minunat.
te pup si ai grija de tine.
adar
PS Si mai da si tu un semn de viata, asa cum ai promis!

adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Sfaturi n-am dar am si eu o intrebare pentru fetele care o rezolva cu rabdare, tutun, etc. Sincera sa fiu nici cu chestii mai serioase (ecstasy sau fluoxetine) n-as putea sa rezist sa-l intreb de 1514 ori de ce e trist. Voi cum reusiti?
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Eu cum nu le am deloc cu diplomatia cred ca as intreba de atatea ori pana s-ar enerva si ar varsa tot din el...mai bine cu nervi decat nimic.

Oana_B

Mergi la inceput

fetelor...eu am tot insistat sa aflu ceva..dar..nimik..apoi..cu rabdare..dar tot...NIMIK..asa ca..ce-mi ramane de facut? m-as duce sa ii dau 2 palme poate reactioneaza cumva..poate se enerveaza si scapa ceva..poate...
stiti cum e..cand te stii vinovat de ceva..e una..dar eu..Nu ma stiu vinovata de nimik..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmihaela spune:

Draga Mireluta, Adar are dreptate.
De (prea) multe ori ne facem griji de pomana.
Nu-i mai da atentie si fa ceva pentru tine: un parc, un film, o costemichea, acolo, o noua tunsoare, pana vezi ca incepe el sa fie ingrijorat si nerabdator sa afle ce e cu tine:"...da' cu calu' ce-ai avut?" Fii tare si ai incredere in tine.
Pupici, Miha

Mergi la inceput

fetelor..imi doresc sa fie atat de simplu..sa pot sa nu ma ingrijorez..sa pot sa stau calma..dar ce sa va zic..vin din oras..de unde mi-am cumparat ceva hainute noi..si cand vine el de la servici..eu voi iesi cu cateva prietene..aranjata ca o tipa bine..:) si sa vedem atunci reactii..
dar de facut griji..nu pot sa nu imi fac...

MirelaV

Mergi la inceput