Ce sa fac?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radu_tud spune:

ca e val ca valul trece!
baga picioarele in ligheanul cu apa rece si incepe sa gandesti lucid!
Mai ai vreo shansa cu actualul? Cit de greu e?
Ce iti ofera "concurenta" in afara de o reclama roza?
E autentic?
Simti ca e sufletul pereche?

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leda spune:

Anca, eu te cred cind spui ca-i iubesti pe amindoi. Si ce minunat este! Ce bine ar fi daca nu te-ar pune cineva sa alegi.
Casatoriile se fac din sentimente, pasiuni, dorinte fizice. Cu timpul acestea se mai atenueaza. Ramin prietenia sau indiferenta. Cazul indiferentei nu-l discutam pentru ca nu prezinta importanta o rutina in care fiecare este singur. Spui ca sotul tau te-a inselat, dar v-ati impacat. Ai incercat sa afli de ce a ales sa ramina cu tine? (Am vazut intr-un film un dialog superb intre doi soti in care el ii spunea ca nu s-a culcat cu presupusa amanta pentru ca o iubea prea mult si daca ar fi facut-o ar fi fost nevoit sa-si paraseasca familia). Exista barbati mai profunzi, al caror suflet este adinc, ca un lac, iar sentimentele sint undeva in adincuri, la suprafata apele fiind linistite. Abia in momente de criza ies la suprafata. Eu cred ca si aparenta/sau poate nu, raceala a sa, dar si dorinta ta de afectiune te-a facut sa iubesti din nou. Dragostea noua ti se pare mai puternica. El e mai tandru si are nevoie de tine. Important ar fi sa stii daca are nevoie de tine sau de un suflet linga care sa-si petreaca viata. Sotul tau s-ar putea, daca te iubeste, sa o faca pentru ce esti tu. "El" daca intr-adevar te iubeste, ar trebui sa astepte sa decizi. Cine te iubeste doreste sa te stie fericita. Ti-as sugera sa-ti iei o saptamina departe de amindoi, fara telefon, fara intilniri, numai tu cu gindurile tale. Intre "ciocan si nicovala" cum spui tu, nu poti sa judeci linistit.

Dumnezeu sa-ti lumineze mintea si sufletul!

Mergi la inceput