Isi baga manutzele in guritza :(
Are 2 ani si 3 luni.De ceva timp are un nou canin(astia au fost ultimii crescuti din toata colectia),la inceput punea degetul si tragea de el.Acum caninul a crescut dar el tot isi baga degetele in guritza si ranjeste.Astazi i-am pus niste ardei iute pe degete...ehehe mi-a luat ardeiul din mana si voia sa-l pape asa iute cum era il distra la nebunie.
Numai am ideii cum sa-l fac sa nu-si mai puna mainile in gura.Oricat il distrag p'orma se ascunde si vine cu ranjetul pe buze si mainile "leoarca"
Un sfat,o idee orice va rog
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
Raspunsuri
Ralukutzza spune:
Exista la farmacie un produs special pentru cei care isi sug degetele sau isi rod unghiile.Este ca un fel de oja cu care il dai pe unghii dar are un gust teribil....am vazut 3 copii si 1 adult(care isi rodea unghiile)la care a avut succes deplin.
Incerca ca nu ai ce pierde si se poate folosi la copii de peste 1 an.Se gaseste la farmaciile Donna din cate stiu eu dar poate si la altele.
Succes sa scapati de degetele in gurita.
Acum am vazut ca nu locuiti in Rom dar din cate stiu eu si in Anglia si Italia erau destul de raspandite astfel de produse.Poate gasesti si acolo la o farmacie ceva asemanator.Daca exista in romanica sigur exista si in orice alta tara
Ralucutza mami de Andra-Bianca
DN 26.12.2008
rivali spune:
Si baietelul meu a avut o perioada in care baga mana in gura cam la aceeasi varsta cu al tau. A durat 2-3 luni apoi a renuntat.
Lacul de unghii se numeste Lac amar si parca era de la Ecrinal, este in jur de 25 ron si parca este recomandat dupa 2 ani jumatate.
Poze
cristi_2003 spune:
eu mi-am luat de la mavala asa ceva - e groaznic la gust, chiar nu-ti mai vine sa iti bagi mainile in gura
dar nu stiu daca e bun la copii - sa nu vomite sau sa i se faca rau
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
light spune:
Sfatul meu ar fi sa il lasi in pace. Eu inca nu am vazut vreun adult tinand mainile in gura. Asa ca fii sigura ca va scapa de acest obicei fara sa trebuiasca sa il chinui si sa ii dai cu tot felul de porcarii pe manute.
my deviantArt Gallery
Ralukutzza spune:
Lucia Mirela imi pare rau ca te contrazic dar eu am vazut f multi adulti cu mainile in gura si aici ma refer la cei care isi rod unghiile cu indarjire si isi rup pielea degetelor cu dintii.Din punctul meu de vedere e o priveliste urata si numai cand te gandesti ce microbi baga in gura.
Cat despre copii intr-adevar nu este asa de grav si oricum copilul este mic si chiar si pediatra mea ne-a spus ca pana la trei ani nu este bine sa le interzici sa bage manutele in gura sau sa isi suga degetele deoarece ar putea dezvolta alte tulburari de comportament.Insa dupa 3 ani nu mai este indicat deoarece ar putea afecta dantura.
Ralucutza mami de Andra-Bianca
DN 26.12.2008
rivali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LUCIA MIRELA Sfatul meu ar fi sa il lasi in pace. Eu inca nu am vazut vreun adult tinand mainile in gura. Asa ca fii sigura ca va scapa de acest obicei fara sa trebuiasca sa il chinui si sa ii dai cu tot felul de porcarii pe manute. my deviantArt Gallery |
dar adultii cu dantura deformata ai vazut?
Poze
miruna_16 spune:
e normal ca la varsta de 5 luni sa-si bage amandoua mainile in gura?
tot timpul e uda pe maini ...ii iese un dintisor, se vede in mandibula, baleste ingrozitor
inteleg ca principala cauza e dintisorul, dar ma ingrijoreaza ca sta umeda pe maini tot timpul si sunt microbi pe care -i baga in gura, oricat de des as sterge-o pe maini....
da-ti-mi un sfat daca se poate face ceva in aceasta situatie...
multumesc
kay spune:
si sora lui geamana se scarmana in dinti ii ies maselele de 24-30 luni... i-au crapat 2 in 2 respectiv 2 colti si mai are inca 3 respectiv 2 colti si inca 2 complete...
sefu mic
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui kay si sora lui geamana se scarmana in dinti ii ies maselele de 24-30 luni... i-au crapat 2 in 2 respectiv 2 colti si mai are inca 3 respectiv 2 colti si inca 2 complete... sefu mic ************************************************************************************ MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT ! oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ." |
si pe sefu'mic si pe sora lui geamana!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
rhoneea spune:
citat din mesajul lui kay si sora lui geamana se scarmana in dinti ************************************************************************************ MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT ! oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ." |
Aoleu,cat am putut sa rad....Cu lacrimi Oano.
Any way,inca nu i-am cumparat nimic sa-i pun pe unghii.Ma gandesc ca doar nu s-o duce la universitate cu dejtele in gura.
Nu,glumesc! O sa-l sunam pe dr...cand ..nu stiu...ii mai distrag atentia,dar mi-e ca acel lac ptr unghii n-o sa-l ajute cu nik ca el e fan usturoi,paprika,lamaie...si toate minunele astea....mai ales grefa amara,e un deliciu.Mai astept...poate se plictiseste de sportul asta...
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson