baietelul meu de 4 ani sta cocosat indoit la tv

baietelul meu de 4 ani sta cocosat indoit la tv | Autor: ionelaf

Link direct la acest mesaj

Va rog sa i-mi spuneti si mie daca a-ti trecut prin asa ceva .
Baietelul meu in varsta de 4 anis si 4 luni i-mi sta cocosat la tv,, daca ii spun stai drept nu sta... si prefera sa se aseze pe burta in pat,, si sa continue sa se uite la tv,,,
deja a devenit o obisnuinta.. si tot ii spun ca o sa-i pun ham,, chiar nu stiu ce sa fac... ca sa nu i-mi para rau mai tarziu,,, am vazut multi copii de 12-14 ani merg cocosati,,, mersi mult apropo ,,, acel ham,,, e de folos? are efect?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Pai nu-l mai lasa la tv, e oricum prea mic sa stea prea mult.
Eventual fa-i un program de jumatate de ora maxim pe zi si aseaza-l comod intre niste penute, ceva.
Nu stiu despre ce ham spui tu, dar daca as fi eu in locul tau, daca nu ar sta corect copilul meu si stiu ca asta l-ar afecta, clar as inlatura cauza: as inchide televizorul, simplu.

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bmari spune:

Lara are dreptate! Nu mai lasa copilul in fata televizorului, gaseste-i activitati placute, altele decat televizorul. Stiu ca- comod sa-l lasi acolo si tu sa-ti vezi de ale tale, dar pt sanatatea lui nu-i deloc bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelaf spune:

mersi mult pentru sfat deja l-am pus in aplicare si sper,, sa se dezobisnuiasca in scurt timp.
va multumesc

Mergi la inceput