Atentie la gripe!
Vine toamna si cat de curand vor incepe scolile, gradinitele. Odata cu anotimpul rece cele doua forme de gripa, cea porcina si cea ''umana'' se pare ca ne vor da de furca. Ce faceti ca sa va fortificati copii? Deocamdata impotriva gripei porcine nu exista vaccin.
Dar ati inceput sau veti incepe tratamente specifice de prevenire si intarire a sistemului imunitar?
Cred ca ar fi util sa ne impartasim masurile pe care fiecare dintre noi le ia in prag de toamna.
De exemplu eu am inceput de vreo 2 saptamani sa-i fac zilnic limonada cu multa zeama de lamaie si miere.
Raspunsuri
vlahos spune:
natalia nu stiu cum e acasa, in romania dar in canada a aparut un vaccin pt gripa ce v-a veni in toamna se incepe vaccinarea la cei cu probleme imunitare la cerere iar din decembrie vaccinarea in masa sper sa ocoleasca romania ca am parintii batrinei acasa
natalia2008 spune:
La noi nu a aparut inca pe piata.
Eu am inceput, ca de altfel in fiecare an, sa-i dau OSCCILOCOCCINUM, cate o doza pe saptamana, si bineinteles cand apare vaccinul antigripal o sa ne vaccinam toti din casa.
O colega mi-a recomandat chiar pastile cu extract de ceapa.
adina79 spune:
Noi anm inceput sa laum Broncho-Vaxom. Am mai luat si pana acum si ne-a mers foarte bine cu el. Si pediatra ne-a zis ca deocamdata, pana o sa apara vaccinul este indicat sa luam Broncho-Vaxom ca sa ne intareasca imunitatea.
natalia2008 spune:
A mai dat cineva ISOPRINOSINE copilului? Mi-a fost recomandat de o alta mamica. Am cumparat medicamentul, dar inca nu i l-am dat.
andru_mami spune:
cred ca si o lingurita de miere cu lamaie si propolis face f bine,la noi merge f bine,si 3 cure de 10 zile cu tonotil n ,e f bun,nu e numai ptr copiii bolnavi,il iau si cei sanatosi,sunt aminoacizi si fac f bine organismului.
POZE
Dory232002 spune:
Pt ca anul asta incepem si noi gradinita, am inceput sa-i dau copilului meu echinaceea
alina2006 spune:
A folosit cineva vitaminele BIO de la LifeCare?
Multumesc!
P.S. Am citit despre echinaceea cu propolis si ma bate gandul sa incep o cura. Ce ziceti?