stridor laringian

stridor laringian | Autor: mychydutza

Link direct la acest mesaj

as vrea sa stiu ce inseamna asta? este absolut necesar tratamentul cu calciu. trece de la sine fara tratament? e posibil ca tratamentul cu calciu sa dea colici copilului, stari de agitatie si constipatie? bebe are 2 luni.multumesc anticipat!

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mihaela, uite aici un subiect despre stridor laringian.
Sunt putine raspunsuri, dar poate te ajuta. Incearca sa iei legatura cu una din mamici ca poate obtii informatii importante!

Multa sanatate!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Si in cazul fetitei mele, cand era bebelus, i se parea pediatrului ca se aude acest stridor. Mi-a spus ca e ceva frecvent intalnit pana pe la 1 an. I-a dat si ei Ca, dar mai mult preventiv nu neaparat legat de stridor. I-am administrat o perioada (din cate am inteles ulterior dr. recomanda la toti bebelusii preventiv Ca) apoi, facandu-i analizele de sange am observat ca avea Ca un pic peste limita si nu i-am mai dat. Stridorul a disparut pe la 10-11 luni. Ce-i drept eu nici nu prea il auzeam...decat foarte rar. Nu stiu ce sa zic, daca administrarea de Ca are leg cu agitatia....cu constipatia nu prea vad ce legatura ar avea. Incearca, daca stridorul nu e prea puternic, sa nu-i dai vreo 2 zile Ca sa vezi daca mai e agitat... Atata vreme cat are colici si e constipat e normal sa fie agitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

fetelor, multumesc pt raspunsuri. intrebarea era pt o prietena, care mai are un baiat cu probleme, deci va dati seama prin ce stress trece cu asta micu. orice i se intampla.......e supradimensionat!oricum din ce am citit, nu e ceva grav...........multumesc inca odata!

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Mergi la inceput