Pete pe fata dupa ce a vomitat
Fetita mea de 3 ani si doua luni astazi dupa ce a mancat a vomitat foarte violent si am observat ca i-au aparut niste pete mici vineti ca niste vene sparte mai ales in jurul ochilor si pe obrajori in partea de sus.
S-a fie din cauza ca vomitat asa tare?
Ati patit asa ceva?
Raspunsuri
papanash spune:
mergi la medic, sa nu fie o toxi-infectie alimentara.
Sanatate multa !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
doxinu spune:
Cred ca petele se datoreaza vomatului"foarte violent" insa io as merge la dr. cu ea,nu as astepta sfaturile mamicilor de pe forum.
zmotocel spune:
pete micute cum spui tu imi apar si mie cand vomit si trec in cateva zile. nu-s o problema
cel mai importnat e sa mergi la medic ca sa afli de ce a vomitat si sa o mentii hidratata in caz ca vominta in continuare sau face diaree.
B.G. spune:
Nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi in privinta petelor. Sunt vinisoare sparte din cauza vomitatului violent.Vor trece in 2-3 zile.
La fel a patit si fata mea acu' vreo doua sapt., cand a vomitat puternic din cauza raului de masina, dupa un drum lung (tot asa, majoritatea petelor au aparut in jurul ochilor). Nu m-am ingrijorat, mi-am dat seama imediat de ce au aparut, mai ales ca si eu patisem la fel in urma cu aproape 10 ani, la nasterea ei, din cauza efortului la impins, deci n-am vomitat (na, era prima nastere si nu stiam prea bine cum trebuie sa imping si in loc sa imping din bazin, am impins cumva din gat). M-am fortat foarte tare si cateva zile am fost "pistruiata" din cauza vinisoarelor sparte pe fata.
servetel spune:
Mersi de raspunsuri, nu am fost cu Ana pana acum la medic, am sa merg in dupa-amiaza asta, alte simptome inafara de vomitat si acele pete de pe fata care acum arata ca o urticarie nu a mai avut.
Ma-m tot gandit si cred ca ar putea sa fie o alergie alimentara, mai exact de la piersica. Pana ieri i le curatam de coaja dar ieri pentru prima data i-am dat o jumatate mai mare cu tot cu coaja si din ce am citi coaja de piersica este foarte alergenica.
Sa vad ce zice si dr. si va spun, inca odata va multumesc.
Gabriela de Ana Maria (18-06-2006).
http://www.albumdefamilie.ro/albume/printesa-noastra-ana-maria-392/
natalia_nica spune:
Si sotul meu se umple de acele pete pe fata daca vomita. Nu e nimic grav... Mai important e de ce a vomitat.
Multa sanatate micutei!
diana69 spune:
Si fetitei mele ii ies asa pete pe fata dupa ce vomita, din cauza ca se forteaza foarte tare. Dar nu e nimic grav.Ei ii ies si pe gat si chiar pe piept daca se trezeste deodata din somn si vomita. Cred ca e o mica problema si cu capilarele poate sunt mai fragile.
servetel spune:
Am fost cu fetita la medic si a zis ca pare intr-adevar o alergie, se pare ca de la coaja de piersica. Ne-a dat aerius 2,5 ml. pe zi, petele se mai vad putin.
Multumesc inca odata pentru raspunsuri.
Gabriela de Ana Maria (18-06-2006).
http://www.albumdefamilie.ro/albume/printesa-noastra-ana-maria-392/