Hainutze pentru nou nascuti. Cumparati online?

Hainutze pentru nou nascuti. Cumparati online? | Autor: lucia2000

Link direct la acest mesaj

Buna fetele.
Am si eu o intrebare.
A cumprqt cinava hainutze pt bebelusi de pe mothercare.com ?
Daca da in cat timp au ajuns si care au fost taxele de livrare?
Multumesc.

17+

Bebe

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Lucia , sunt site-uri unde gasesti mai multe si mai ieftine.Nu m-am uitat (o sa ma uit acum pe site) dar in magazin preturile sunt nejustificat de mari.Da cautare pe google si o sa gasesti multe lucruri frumoase.

12+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Am inteles ca pe site preturile sunt mai mici decat in magazin in romania

17+

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Lucia acum un an si ceva am incercat eu si nu trimiteau in romania, probabil pt ca au franciza aici si au contract. Tu ai incercat si trimit? Si da, sunt preturile mai mici decat la noi, mie mi-au tot cumparat rudele si mi le-au trimis prin posta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu am cumparat de la Mothercare de mai multe ori, dar printr-un intermediar de aici din Romania. Mai ales in perioade de reduceri. Cu tot comisionul si transportul, tot am iesit mai ieftin ca in magazinul Mothercare din Bucuresti.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

si eu am luat pt dav de pe mothercare dar prin cineva din uk care mi-a trimis mie pachet pe autocar aici...din cate stiu eu merge ca am simulat o comanda pt romania dar taxele sunt f mari daca imi aduc bine aminte vreo 22lire plus cate 1lira de kg

cel mai rentabil e sa ai pe cineva sa-ti trimita ca taxa de livrare in uk e 5 lire deci nu se compara cu 22

oricum hainutele sunt de f buna calitate,speli la ele de te saturi si culorile raman vii ca sa nu mai zic de material

mai dau cateva site0uri care imi plac si le recomand:

www.next.co.uk asta tot pt cine are :pila: in uk

www.t-a-o.com astia livreaza in ro si taxa e 14e

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

La ideea cu un prieten in Anglia ma gandisem si eu, dar speram sa rezolv singura. Dar cred capana la urma o sa apelez la prietenul din Anglia daca ziceti ca asa e mai convenabil.
El cum sa le trimita?
Posta?

17+

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Mai sunt doua magazine online care trimit in ro, au marci mai de lux pt bebei, eu cumpar cand au reduceri: http://www.teddywear.com si http://www.jellytotskids.co.uk/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

La ideea cu un prieten in Anglia ma gandisem si eu, dar speram sa rezolv singura. Dar cred capana la urma o sa apelez la prietenul din Anglia daca ziceti ca asa e mai convenabil.
El cum sa le trimita?
Posta?

17+

Bebe

mie mi le trimite cu autocare din astea care fac transport persoane si au acelasi tarif ca atlasibul,adik 15lire colet pana in 10kg si ce depaseste 1.5lire de kg

de David
Poveste

Mergi la inceput