Si eu zic ca depinde de muci si de tuse. Iar tu ca parinte stii cel mai bine (sau ar trebui sa stii) de ce tuseste si de ce se muceste copilul. Una e sa fie pe fond alergic si alta e sa fie pe fond viral sau infectios. Daca nu esti sigura, il tii 1-2 zile acasa si vezi cum evolueaza tusea.
Daca e pe antibiotic, oricum e contagios, pentru ca tratamentul dureaza minim 7 zile, timp in care nu mor toate bazdaganiile alea care fac mucii.
Chestia cu imunizarea de la varste cat mai fragede ... cred ca am mai spus-o, eu nu prea sunt de acord cu asta. Una e sa faca o raceala la 2 ani, cand nu stie sa-si sufle nasul si da in otita, si alta e sa o faca la 4 ani. Una e sa faca pneumonie sau alta chestie nasoala la 2 ani si sa-l pompezi cu antibiotice, si alta e sa o faca la 4-5 ani; e si mult mai usor de tratat un copil mai mare si riscul de complicatii este mai mic.
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...
Bogdana, de acord nu sunt nici eu, dar asta e sistemul aici si nu am ce face. Nu-mi pot tine copilul acasa ori de cate ori vreun coleg vine bolnav la gradi...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI