Vine toamna - gripa porcina!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belobia spune:

sigur ca e important sa avem imunitatea undeva "sus". cred ca toamna asta chiar ar fi bine sa ne imunizam mai serios si chiar toata familia. si noi am luat bronchovaxom anii trecuti, si s-a vazut. m-am interesat la dr de familie despre vaccin antigripal, dar nu stia nimic. noi ne-an cumparat bronchovaxom si vom incepe primele 10 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxa spune:

care e schema de administrare pentru broncho-vaxom? Si eu i-am dat copilului in primii 2 ani de gradinita si i-a mers bine, sa vad ce oi face anul asta. ORL-istul ne prescrisese 10zile/luna timp de 3 luni. Si parca incepeam cu prima luna de toamna, deci septembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina79 spune:

Si noi tot la Broncho-Vaxom apelam in toamna asta, oricum am mai luat si in rpimavara. Axxa, schema pe care o urmam noi este tot cea cu cate 10 zile pe luna, 3 luni la rand. Si ideal este sa incepem sa luam din septembrie.
Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsa spune:

Anul trecut am folosit Broncho-vaxom si a fost foarte, foarte bine. Doar raceli usoare, o zi doua. Am mai folosit Imunobaby, dar anul acesta as vrea sa incerc Oscilococcinum, eventual varianta romaneasca care am inteles ca ar fi mai buna, dar din pacate se gaseste doar la o singura farmacie, in Baneasa. Si vaccin antigripal. E primul an in care o vaccinez antigripal. Mie doctorul mi-a spus sa sun pe la sfarsitul lui septembrie pentru vaccin.

In legatura cu vaccinul anti gripa porcina, am inteles ca va aparea undeva pe la inceputul lui ianuarie la noi in tara.

In rest, mancam cat putem noi de sanatos, cat mai natural, zilnic fructe (cate 3-4 pe zi) si legume, salate multe, lapte dimineata si seara, carnita fiarta, la cuptor si foarte rar gratar, ca nu-i place.

Mergi la inceput