Baieteii fac infectii urinare?
Raspunsuri
Laura25 spune:
Da.
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Maadi spune:
Da, si Calin a facut cand era micut. Mi-aduc aminte ce ne-a dat uricol.
Sanatate multa.
Maadi si Calin (19.07.2003)
crisdima spune:
Si eu vroiam sa deschid un subiect, mai mult sau mai putin pe tema asta.
Si care ar fi simptomele?
Eu ma intreb pentru ca al meu baiat (are 6 ani si 9 luni) e toata ziua cu mana intre picioare. Parca ar fi un tic deja de cateva zile, ca mereu ii atrag atentia. Si cand il intreb de ce, imi spune ca il mananca si se scarpina. Noi facem dus in fiecare seara si o spalam bine, si cu decalotare...sa fie oare infectie urinara? In rest, urineaza normal, nu il doare / ustura ca am fi stiut cu siguranta... cu din partea lui.
Cris si Alexutzu
"Tinteste spre luna, chiar daca nu reusesti macar vei fi printre stele."
ileanaghika spune:
Da fac, dar trebuie neaparat investigat, caci infectia urinara nu se face pur si simplu. Poate avea o malformatie congenitala.
Baietelul meu a facut prima infectie urinara la 2 luni jumate, doctorita a tratat doar infectia si nu s-a gindit la altceva, si o alta doctorita a descoperit din intimplare. L-am operat pe baiatul meu de 2 ori, la ambii rinichi. A avut megaureter bilateral si reflux vezico ureteral!
Nu e de glumit cu infectiile urinare.
Printre alte semne legate de acest lucru sunt virozele respiratorii- raceli, amigdalite- repetate. Investigati la un medic pediatru urolog.
La Grigore Alexandrescu , este sectie de urologie si sefa de sectie este o doctorita extraordinara: Flori Dinu. O recomand cu caldura!
Mergeti neaparat nu tratati cu superficialitate aceast lucru. Sanatate
Adrriana spune:
Tocmai de asta intreb...Am tot auzit ca fetitele sunt mai dispuse la infectii urinare...Al meu a avut coli,pe care cred ca i-a luat la nastere ca am avut si eu...si piocianic care l-a luat din spital...de coli am scapat,ramane sa vad daca mai are piocianic...trebuie sa-i refac analizele sa vad daca mai are...Baietelul meu are 5 luni
ileanaghika spune:
Da , si la mine a fost la fel, Cind a facut infectie prima data, avea coli si ne-am internat in spital. Cind am iesit avea pioceanic, microbul spitalului.
A recidivat infectia urinara la 2 ani.
Si pina la 5 ani, doctorita care imi venea in casa saptaminal nu a observat nimic.
Infectiile urinare la baieti sunt greu de explicat. De aceea trebuie sa ii faci niste investigatii simple: ecografie in primul rind.Neaparat,
Adrriana spune:
E bine acum baietelul dupa operatie?...Noi de coli am scapat usor cu antibiotic...Sa vad la analize ce mai iese...de la ce varsta ii pot face ecografie generala?...Eu cred ca i-am dat coli la nastere deoarece am avut si eu...si pioceanic a luat din spital...asta nu inseamna ca e bolnav,nu?...Daca a avut infectie urinara inseamna ca are ceva grav ?
ileanaghika spune:
Da , acum e bine, l-am operat la amindoi rinichii.
A avut megaureter bilateral si reflux vezicoureteral.
Doctorita Flori Dinu de la Grigore Alexandrescu l-a operat!
Dar primele semne ale bolii au fost infectiile urinare si raceli repetate.
Deci, daca a facut infectie urinara trebuie neaparat investigat!
belobia spune:
stiu ca nu e de glumit cu infectiile urinare in general, cu atat mai mult la copilasi. trebuie sa investigati sa nu fie malformatie. faceti niste analize si mergeti la urolog. stiu ca dr basca e renumit.