trombocite crescute!

trombocite crescute! | Autor: discordia

Link direct la acest mesaj

in urma unor analize la sange fetitei mele i-au iesit trombocitele crescute, respectiv 458.000, iar limita normala este 400.000. Ea a urmat sapt trecuta un tratament cu ampicilina pt o infectie la stomac si as dori sa stiu daca are vreo legatura. Medicul de fam nu mi-a spus prea multe doar mi-a recomandat sa merg la Budimex sa repet analizele intrucat el nu are incredere in laboratoarele de la noi din oras. Fetita are 1 an si 4 luni.

mamica de fetita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

La copii trombocitele cresc in infectii, asa ni s-a spus noua! Cand avea un an la o analiza obisnuita fetitei mele i-au iesit trombocitele peste 700.000. Si ne-au trimis cu ea la hematologie la Fundeni, acolo am repetat analizele, trombocitele au iesit tot mari, dar un doctor cu experienta din sectie ne-a spus ca u avem motive de ingrijorare, uneori la copii apare genul asta de reactie. Nu mai spun ca eu eram disperata, in conditiile in care tatal meu are trombocitoza esentiala. Vad ca la voi valoarea nu e foarte departe de cea normala.
Sanatate.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

La noi trombocitele au iesit 600 si ceva,cand maximul era de 456 parca.Oricum au iesit marite cu mult.Cauza?Viroza lui plus o infectie urinara.
Sanatate multa.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput