Ginger= ghimbir previne greturile?

Ginger= ghimbir previne greturile? | Autor: orchid

Link direct la acest mesaj

A foslosit cineva ginger sa previna greturile in sarcin? Mie mi-a fost recomandat de doctor si apoi am aflat ca de fapt nu este indicat pentru ca provoaca contractii uterine.
De fapt pare sa fie un subiect destul de controversat cu pareri pro si contra. Stiti mai multe despre asta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

cred ca gingerul e mai mult recomandat prin zona noastra. In romania nu prea auzisem de el.
si mie mi-a recomandat dotorita insa nu-mi place. colegele mele gravide beau la greu ginger beer si se pare ca intradevar taie greata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

DAAAAAAAA,E nemaipomenit pentru taierea greturilor .eu cumparam "gingerel" o limonada gazoasa pe baza de ginger,poti face si tu acasa o bautura racoritoare pe baza de ginger.
Eu stiam ca este afrodisiac

Daca ai posibilitatea sa cumperi mango verde,adica crud,il cureti de coaja,il tai felii,stropesti cu sare si lamaie ,este minunat.

Eu la ambele sarcini am mers in 4 labe timp de 3 luni dupa care dispar ca si cum n-ar fi existat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Da, este f bun impotriva greturilor.
Eu imi fac un fel de ceai, adaug miere de albine(ideal e sa-l bei simplu)si lamaie.
Este f bun intaritor al imunitatii.

In Japan gingerul face parte din alimentatuia zilnica, ma rog, cine papa stil japonez, nu am auzit sa fie contraindicat in sarcina, insa nu as lua de bun sfaturile lor in materie de nutritie, intr-ucat ptr ei nici pestele crud, sushi nu este contraindicat in sarcina.

Eu de ex il razui peste un fel de supa, e nemaipomenit, fac un fel de supa rece cu ginger,efectiv te racoreste, si ia greata cu mana...efectul nu dureaza mult, din pacate.

Sau, tot razuit il asez peste peste , cu putin soy souce, o nebunie...

nu cred ca dauneaza, mai ales daca mananci moderat...

pe mine la prima sarcina m-a ajutat impotriva greturilor ginger ale, da beam litri/zi, exagerat de mult, insa orice numai sa nu vomit.

Acum, din pacate, nik nu ajuta.horror

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearljam spune:

Eu am baut ginger si m-a ajutat foarte mult, pe parcursul celor 9 luni de sarcina nu am avut nici o contractie (pana luna a 9 a).

Mergi la inceput