URGENT - dermatolog bun ?
Dragilor, am nevoie urgent de un dermatolog bun. Noi stiam pe cineva, dar e in concediu pana pe 29 august si e prea tarziu.
Fetita mea are niste bubite urate pe linia chilotului si ne-a speriat cineva ca s-ar putea sa fie raie (scabie) si vreau s-o vada urgent un doctor bun. Stiu ca scabia este deseori gresit diagnosticata, asa ca n-as vrea sa primim cine stie ce tratament gresit si sa ne stresam degeabam ba poate chiar mai rau sa-i facem ...
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
Raspunsuri
Happiness_4_us spune:
Mihaela Rosca, spitalul Floreasca!
O recomand cu toata increderea.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
rocado spune:
Buna,
Doctorul Giurcaneanu de la spitalul colentina, si stiu ca are consultatii si la o clina, am uitat cum se numeste, este undeva pe dacia f aproape de intersectia cu piata romana.
Burtocika spune:
Multumesc pentru raspunsuri, am notat.
Deocamdata par sa fi palit bubitele, azi dimineata aproape nu se mai vedeau. Stau cu ochii pe ele si daca apar din nou, o sa aleg unul din cei pe care mi i-ati recomandat voi
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
RalucaN spune:
Dr. Badut Nicoleta - Policlinica Gomoiu, Tel. 021.326.21.72. Extraordinara!
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border=0" target="_blank">Bursicutza-3 oct'05
anuscha2009 spune:
Poate ai nevoie si de un dermatolog de care sa te feresti. Imi pare rau sa spun asta.
Este un diagnostician ff bun, DAR daca are ,,nervi, te da afara pe usa cu copilul bolnav - fara scrupule. Se numeste Tania Cristodulo spitalul Colentina.
AnaGN spune:
Buna,
Doctorul bun e ala care e bun pentru tine :)
Eu o recomand pe Dr. Rusu Alice
Spitalul Sacarlat Longhin si mai e la o clina particulara - PM daca vrei detalii. Sau da-i pe google si o gasesti
Am fost vreo 8 persoane pana acum la ea, si toate multuminte. Personal, mi-a placut ca nu 'incearca' si cu crema aia, si cu crema ailalta, cin incearca sa adopte.
Referitor la iritatia de la chilot, s-ar putea sa fie de la chilot + caldura+ plastic de prin chilotel/elastic, vopsele, etc.
Iar raie, nu stiu ce sa zic. Dar nu cred ca e chiar o boala comuna in ziua de azi.
Sanatate multa!
lorellay spune:
scabia apare inghinal si axial...nu pe marginea chilotului!
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]