Gastroenterocolita,help!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Fetelor, multa sanatate copilutilor si refacere rapida! Am intrat aici pentru ca nepotica mea de 1 an e internata in Iasi si de sambata tot vomita intruna si o tin medicii doar in perfuzii...mi se pare mult ca timp si ciudat ca nu isi fac efectul mai repede medicamentele...

Lora, mami de Iustina

Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna.

Julia23 inteleg suferinta copilului tau su eu am avut astfel de probleme cu ambii copii dar in stadiul de a ajunge la o deshidratare severa incat sa ajungem la spital. Dar atunci cand am avut probleme medicul pediatru pe care l-am criticat la inceput pentru ce a spus a recomandat sa-i dau copilului sa manance decat stksuri care fiind sarate ii va face si sete si va consuma astfel lichide. Pe langa asta aveam si tratament cu hidrasec (nu am reusit niciodata sa-mi conving copii sa-l inghita), metrocopramid sirop si smecta. Surpriza a fost cand luam de la farmacie reteta, farmacista ami spunea sa-i dau metrocopramidul numai la nevoie si sa las copilul sa verse pentru a elimina infectia din organism. Cu multa rabdare am reusit de fiecare data sa scapam de aceasta boala.
In acelasi timp mai scapam si de cateva sute de grame din greutatea noastra de invidiat.

Multa sanatate

Mergi la inceput