rani suprainfectate des
Vara asta fetita de 3 ani a avut o julitura, o taietura in talpa piciorului, piscaturi de tintari, intepatura sub unghie si toate astea s-au suprainfectat desi zic eu ca le-am ingrijit cum trebuie: le-am dezinfectat cu apa oxigenata si apoi aplicat rivanol..altadata tinctura de propolis...am ajuns la chirurgie de citeva ori pt eliminarea pungilor cu puroi...vi se pare normal? mi se pare ca e prea mult sa fie o coincidenta...ce poate fi?trebuie sa facem niste analize de singe probabil..pina atunci astept parerile voastre!
Multumesc!
Mariuca (02.08.2006) si Andrei (05.05.2008)
Raspunsuri
anuscha2009 spune:
Daca ranile se extind, persista si copilul se scarpina, sa nu fie ceva de natura alegica si atunci e mai complicat.
Fetita mea are o alergie (deocamdata fara leac) si de la mancarimi se suprainfecteaza mereu. Am ajuns sa ne internam cam la luna din cauza suprainfectiilor
La dermatolog ai fost cu copilul??? Dar la alergolog?/
Recomand spitalul Victor Gomoiu pentru ambele specialitati
Multa sanatate!
marius spune:
Imunitate scazuta. Plus probabil praf,transpiratie, scarpinat. Insa e cert ca aveti imunitatea scazuta. Modalitati de crestere a imunitatii sunt multe insa acum din ce scrii probabil ar fi recomandabila eliminarea starii de infectie (antibiotic) in paralel cu alimentarea cu fructe si legume proaspete + igiena corporala si mai stricta + cresterea naturista a nivelului de imunitate.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
mayaione spune:
Taty asa e fetita mea, acum am luat rezultatul la analize si se suprainfecta de la stafilococul auriu. Du-i proba din puroi si asteapta antibiograma, apoi pt imunitate trebuie sa-i dai ceva. Multa sanatate!
Taty spune:
Multumesc pt mesaje!
Intr-adevar a avut citeva piscaturi de tintar (cred) pe care le-a tot scarpinat pina s-au infectat...
Multumesc pt sugestii, le vom da curs cit de curind.
Voi cauta pe net metode naturale de crestere a imunitatii, ea intr-adevar vine dupa un regim drastic de privare de gluten si de legume si fructe caci nu le tolera...acum suntem insa mai bine si putem papa aproape orice...
Mariuca (02.08.2006) si Andrei (05.05.2008)