Sovata si dermatita atopica

Sovata si dermatita atopica | Autor: anuscha2009

Link direct la acest mesaj

Am si eu mareeeeeeee nevoie de un sfat.
Fetita mea in varsta de aproape sase ani ani are dermatita atopica, care i s-a declansat dupa varsta de 5 ani si jumatate cu o manifestare foarte urata.

Am consultat toti medicii de renume dermatologi si alergologi posibili - am facut testari creme etc etc.

Zona picioarelor s-a eczematizat si are pusee de mancarimi pana la sange.

Medicul de familie mi-a recomandat ca o ultima solutie o cura balneara in apele termale de la Sovata.

A Fost vreo mamica cu copilasul cu dermatita atopica la Sovata??
A fost de vreun ajutor??
Ce hotel a fost ales?? In ce consta cura?? Orice informatie mi-ar fi de un real folos.

Va multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anuscha2009 spune:

Nu ma poate ajuta nmeni??
Vad ca sunt multe mamici cu copiii cu dermatita atopica, dar se pare ca nu asa de grav.

Multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VM spune:

Draga Anuscha,

Nu stiu exact ce inseamna dermatita topica la 6 ani. Noi avem doar 8 luni si ne-am lovit deja de aceasta problema. Chiar nu stiu ce sa-ti spun de Sovata.
Ce pot insa sa-ti sugerez este sa mergi la un doctor homeopat. Noi am mers acum cateva luni si deja pot sa spun nu ca nu mai avem deloc probleme insa e clar mult mai bine. Si la noi a fost la fel, cu mancarimi, urat de tot. A avut un episod urat de tot inainte de botez si ne-a fost frica chiar ca nu o sa-l putem boteza.
Noi am mers la dna doctor Mariana Trifa, e pe langa Romana. Te pot programa la nr tel: 0744635258 sau 021 2127869. Noi am reusit pe mobil. Veyi insa ca lista e tare lunga si programarile se fac cu foarte mult timp inainte. Poti insa sa spui, cand suni, ca e o urgenta si este grav.
Sper sa iti fie de folos.

Veronica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuscha2009 spune:

Multumesc VM pentru mesaj.
Am luat de mult in considerare varianta cu medicul homeopat dar nu am pus-o in practica deoarece sunt prea obosita de cati medici si tratamente i-am aplicat. Poate totusi am sa incerc. Cat timp dureaza tratamentul homeopat si cand se vad rezultatele?

La copila mea a debutat boala ca o spuzeala. A fost prost diagnosticata - prost tratata si pe langa alergie a mai facut si o dermatita de contact. Si in prezent este grav. Are pielea toata ca scoarta de copac, iar pe picioare e ca si cum ar fi oparita.

Sunt disperata. De aceea as vrea sa merg la Sovata cu ea pentru ca medicul in care am incredere i-a recomandat. Cam asa arata si piciorusele fetitei mele. http://medactiv.ro/psoriazis_sovata.doc

Multa sanatate tuturor.

Mergi la inceput