Sovata si dermatita atopica
Am si eu mareeeeeeee nevoie de un sfat.
Fetita mea in varsta de aproape sase ani ani are dermatita atopica, care i s-a declansat dupa varsta de 5 ani si jumatate cu o manifestare foarte urata.
Am consultat toti medicii de renume dermatologi si alergologi posibili - am facut testari creme etc etc.
Zona picioarelor s-a eczematizat si are pusee de mancarimi pana la sange.
Medicul de familie mi-a recomandat ca o ultima solutie o cura balneara in apele termale de la Sovata.
A Fost vreo mamica cu copilasul cu dermatita atopica la Sovata??
A fost de vreun ajutor??
Ce hotel a fost ales?? In ce consta cura?? Orice informatie mi-ar fi de un real folos.
Va multumesc anticipat
Raspunsuri
anuscha2009 spune:
Nu ma poate ajuta nmeni??
Vad ca sunt multe mamici cu copiii cu dermatita atopica, dar se pare ca nu asa de grav.
Multa sanatate tuturor!
VM spune:
Draga Anuscha,
Nu stiu exact ce inseamna dermatita topica la 6 ani. Noi avem doar 8 luni si ne-am lovit deja de aceasta problema. Chiar nu stiu ce sa-ti spun de Sovata.
Ce pot insa sa-ti sugerez este sa mergi la un doctor homeopat. Noi am mers acum cateva luni si deja pot sa spun nu ca nu mai avem deloc probleme insa e clar mult mai bine. Si la noi a fost la fel, cu mancarimi, urat de tot. A avut un episod urat de tot inainte de botez si ne-a fost frica chiar ca nu o sa-l putem boteza.
Noi am mers la dna doctor Mariana Trifa, e pe langa Romana. Te pot programa la nr tel: 0744635258 sau 021 2127869. Noi am reusit pe mobil. Veyi insa ca lista e tare lunga si programarile se fac cu foarte mult timp inainte. Poti insa sa spui, cand suni, ca e o urgenta si este grav.
Sper sa iti fie de folos.
Veronica
anuscha2009 spune:
Multumesc VM pentru mesaj.
Am luat de mult in considerare varianta cu medicul homeopat dar nu am pus-o in practica deoarece sunt prea obosita de cati medici si tratamente i-am aplicat. Poate totusi am sa incerc. Cat timp dureaza tratamentul homeopat si cand se vad rezultatele?
La copila mea a debutat boala ca o spuzeala. A fost prost diagnosticata - prost tratata si pe langa alergie a mai facut si o dermatita de contact. Si in prezent este grav. Are pielea toata ca scoarta de copac, iar pe picioare e ca si cum ar fi oparita.
Sunt disperata. De aceea as vrea sa merg la Sovata cu ea pentru ca medicul in care am incredere i-a recomandat. Cam asa arata si piciorusele fetitei mele. http://medactiv.ro/psoriazis_sovata.doc
Multa sanatate tuturor.