umft timisoara- real

umft timisoara- real | Autor: flaviutza

Link direct la acest mesaj

faza traita de fosta mea colega de camera si povestita la tot palieru'
univ de medicina si farmacie Timisoara, anul 1,ora de laborator:
in sala : o grupa de 25 studinti si studinte
la catedra: o profa si pe catedra un microscop
profa : dragi copiii, pt ca e primul laborator, o sa va arat niste microorganisme,ghiciti de unde...din propria saliva...luati fiecare cate o lamela, puneti o picatura de saliva, numele pe eticheta, si poftiti la je cu lamelele...
...dupa ceva timp...se aude profa " copii, ati vazut vreodata un spermatozoid dand din coada???"
sala : "?!?!?!?!??"
profa: " daca nu, treceti pe rand langa mine, sa-l vedeti la microscop "

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Timpu-i un ac, iar noi suntem ata din el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Bai frate dar asta e de jale! Ala mic de unde draq a aparut??!!?? Din pantalonii unuia sau din saliva unei studinte?

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Ralu esti mortala!!!
Mi-ai luat vorba din gura
Nicole&Amira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

no, ca mi-am amintit o faza traita de je personal,in anu' 1 , tot in temesoara..
aveam un seminar de drept, cu un seminarist de vreo 25 anisori, cules parca din Baywacth ..superb...toate eram lesinate dupa el si fiecare isi exprima simpatia in felu' ei..unele muteau cand erau ridicate in picioare, printre care si eu, ca faceam fete fete, altele mai tupeiste il atacau mai mult sau mai putin subtil...
aveam o nebuna , Ioana, timisoreanca get beget si cu un tupeu fantastic in ea...lidera grupului...prima idee pe care a avut-o a fost sa ne imbracam toate la fustite de-o palma, cu decolteu cat cuprinde, sa-l vedem cum da din colt in colt...
vine detseptul , se asaza cu fundu' tacticos pe prima banca, unde stateam si eu si ioana, balbaie trei cuvinte, se mai uita putin la decolee, dupa care explodeaza: "mai fetelor, voi asa va imbracati de obicei, sau ati facut-o special sa ma vedeti pe mine cedand nervos??"
la care ioana..." nu dom' profesor...a fost o intamplare ...da' ce...(cu subanteles) cedati asa usor!??!"...ala ramane interzis...in fine se mai calmeaza spiritele, noi susotim pe sub banca, fericite ca "i-am tras-o peste nas"....cand observa omu ca lipseste una din noi...
se enerveaza putin ca nu i-am trecut-o pe lista de absenti, la care se ridica aceeasi inconfundabila ioana si incearca sa-i explice cu un ton serios, da in acelasi timp o busea un ras de numai." dom' profesor, Diana va roaga frumos si din sufletu' ei sa o scuzati ora asta si sa nu ii puneti absenta ca mai are 2 , dar era bolnava.." profu " da?? si ce anume o doare " ..ioana se roseste la fata si raspunde"o doare.....(pauza) undeva...nu pot sa va spun dom' profesor"...profu face pe'al dracu si insista" si unde ma rog, in ce parte a corpului o doare: superiora , inferioara...???"...la care saraca fata nu mai rezista si cu o voce de invingator spune" mai exact, la mijloc domn prof, i-au venit rusii"...nu mai spun ce a urmat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriel spune:

Gabriel - tatic de 2 ani!
http://www.familia-mea.go.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

quote:
Initial creeata de flaviutza

faza traita de fosta mea colega de camera si povestita la tot palieru'
univ de medicina si farmacie Timisoara, anul 1,ora de laborator:
in sala : o grupa de 25 studinti si studinte
la catedra: o profa si pe catedra un microscop
profa : dragi copiii, pt ca e primul laborator, o sa va arat niste microorganisme,ghiciti de unde...din propria saliva...luati fiecare cate o lamela, puneti o picatura de saliva, numele pe eticheta, si poftiti la je cu lamelele...
...dupa ceva timp...se aude profa " copii, ati vazut vreodata un spermatozoid dand din coada???"
sala : "?!?!?!?!??"
profa: " daca nu, treceti pe rand langa mine, sa-l vedeti la microscop "

E tare faza, dom'le!

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

flaviutza...........superrrrrrrrrr...

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput