bebe constipat
buna seara,sunt o proaspata mamica si am apelat la acest site pt mai multe informatii despre copii.am ao fetita de 10 zile si ma confrunt cu o problema.fata este constipata si nu prea stiu ce sa fac..cu termometru imi e ca se invata puturoasa si nu prea o sa mai imi faca singurica.mentionez ca fata papa piept si supliment.ar putea cineva sa ma ajute cu un sfat?ms
Raspunsuri
SIMONABB spune:
laptele praf fa-i-l numai cu apa plata Borsec, are mult magneziu si deconstipa. (apele cu mult calciu constipa, de ex Dorna).
http://community.webshots.com/user/simonabb
SIMONABB spune:
mi-am mai adus aminte ceva - o data pe zi ii faceam laptele cu ceai de musetel, adica in loc de apa ii puneam ceai de musetel.
http://community.webshots.com/user/simonabb
inaioana spune:
Constipatia inseamna scaune tari, dificil de eliminat!
Eu de asa ceva la un bebe de 10 zile inca nu am mai auzit!
Frecventa scaunelor nu are importanta si nu se numeste constipatie, un bebe absolut normal poate avea scaun si o data pe saptamana.
Lasa bebele sa isi formeze reflexul de defecatie in mod firesc!
ancadragoman spune:
ce inseamna constipat?la cate zile face?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
liris spune:
si eu vreau un sfat.
fetita mea (3 luni si jumatate) de cind s-a nascut a facut rar. o data ;a citeva zile. dar consistenta normala.
de vreo citeva saptamini incoace face insa foarte rar (o data pe la 5 zile asa , spre exemplu sapt asta a facut duminica si ieri a facut cam 5 cm foarte tare). am masat-o pe burtica , i-am facut miscari de bicicleta cu piciorusele si i-am dat suc de prune. nimic. ceai de musetel am mai incercat si desi inainte dadea rezultate , acum nimic...
liris spune:
maninca formula.
si cind ii dadeam mese de la mine (cu exceptia uneia) tot rar facea. dar parca nu asa tare . nu stiu trebuie sa ma gindesc.
SufletDInger spune:
Daca nu face o zi, doua, 3, nu inseamna ca e constipatie. Si eu faceam laptele praf cu ceai de musetel.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
ancadragoman spune:
Deja 5 zile mi se par multe si daca spui ca iese si f tare la inceput iar nu e ok.
Acum ei sunt cam micuti pentru seminte de in ,eu cu astea am rezolvat constipatia Mariei dar mai puteti incerca cu Humana Milchsucher(sper ca am scris corect)care regleaza tranzitul intestinal si se poate folosi la bebelusi .
Succes si sa ne dati de veste
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2