buna fetelor
am si eu fetita de 1 an si o luna,ieri am fost sa facem vaccinu de un an(sunt cu o luna in intarziere)ma facut un nodul rosu si ii un pic cald in loc unde are intepatura de la vaccin,o mai fc si inainte nodul dupa vaccin dar parca asta ii mai mare.iam pus compresa cu apa statuta si cartof crud.cu ce ias mai putea da ?febra nu are.sau alte simptome.
vati mai confruntat cu asa ceva daca da, as vrea si eu niste sfaturi.multumes
Denisa si noi o mai 'patzeam' dupa vaccin si dr ne-a recomandat imediat dupa vaccin, compresa cu feliute de lamaie inghetata, impaturite in compresa si unguent Lasonil.
Noi punem 2 comprese cu lamaie cam la interval de 3 ore (in ziua vaccinului) si masat usor cu Lasonil in fiecare seara dupa baita cateva zile (pana nu se mai simte nimic). Sanatate!
Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
La baiatul meu am patit-o aproape de fiecare data. Si a trecut foarte greu, e adevarat, doar cu gheata in tifon sau o carpa, tinuta de cateva ori pe zi si apoi masata zona desi durea groaznic.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
am incercat cu lamaie inghetata si am puso in compresa si a mai trecut arata mult mai bine, o sa mai incerc si maine sper sa ii treaca mai bine si iam pus rivanol peste noapte