ce facem la drum lung?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Noi facem cel putin un drum lung pe an. Faptul ca sunt toti trei in masina e un avantaj, caci se mai si joaca impreuna. Oprim des, cam la 2 ore, sa ne dezmortim cu totii. Ne uitam pe geam dupa atractii, adica vaci, cai, oi... Si ascultam povesti la CD. Cel mic adoarme de obicei, dar fetele asculta incantate si de 10 ori o poveste. De obicei nu mancam in masina, dar am intotdeauna ceva de rezerva.
Cartile si filmele le-am evitat si asa vom face si in continuare. Cum eu nu reusesc sa citesc in masina sau sa scriu, n-am fost de acord nici pentru ei. Dar jucarii avem mereu cu noi (un plus, o masinuta...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io am o minune de copil din punctul asta de vedere, de cand s-a nascut, doarme in masina de rupe. Am mers pana in Elvetia cu ea, s-a culcat seara la 10 si s-a trezit abia dimineata la 8. Nici n-am stiut ca avem copil in masina. Pt cei mai nerabdatori insa, recomandam ceva carticele de colorat, eventual un mini DVD portabil...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii si zorzonele

Mergi la inceput