Imi puteti da un sfat?
Mi-a aparut pe un san un cos. Si l-am lasat in pace. A cazut singur. Dar cred ca a cazut mai devreme decat trebuia, adica, nu cred ca era uscat de tot. Acum a ramas acolo un punct rosu, foarte putin dureros cand apas usor. Dar totusi...
Noduli nu am, si am facut mamografie si ecografie pe anul asta si nu am nimic la sani.
Dar cu ce sa dau pe acel punct rosu, ca un mic focar de infectie?
Am pus tetraciclina peste noapte. Deocamdata nimic. Mai dau cu spirt. Si am mai pus si Carpicon, alifie.
Deocamdata a ramas asa.
Ma puteti ajuta cu vreun sfat. Imi place sa previn, decat sa las lucrurile sa se inrautateasca.
Va multumesc,
Diana
Raspunsuri
camelia-daniela spune:
Dragä Diana,
un sin pe cos nu este absolut nici o problemä!!!....si nu are nici o legäturä cu nodulii. M-ai fäcut sä rid!!
Este f. normal, ca atunci cind iti cade o coajä, sä räminä pielea rosiaticä sub ea.
Mai are nevoie de citeva zile probabil, sä se vindece cu desävirsire!!!...chiar dacä nu dai cu nimic pe ea!!!
In orice caz, este bine sä fii preventivä, dar fii atentä sä nu exagerezi!!..cä asa iti faci viata mai grea decit e!!!
Probleme poti sä-ti faci cind ai, Doamne fereste, noduli la sin!!!...dar la virsta ta este f. putin probabil....de la 30 de ani, trebuie sä ne facem anual, noi femeile, control la mameloane, in scopuri preventive!!!
Pupici de la Cami.
dyana spune:
Multumesc mult de sfaturi. O sa incerc cu tinctura de propolis.
Punctul acesta rosu nu e uscat deloc, nu stiu cum sa ma exprim. Simt ca inca mai trebuie ingrijit ca sa se usuce. Si daca apas acolo simt o mica durere. E un pic rosie zona in jur.
Deaceea am considerat ca e bine sa mai dau cu ceva.
Am mai avut un cos la sanul celalalt, dar nu a rams nici o urma dupa ce cosul a cazut.
Multumesc inca o data!!!
Va pupic,
Diana
speranta spune:
Tinctura de propolis este foarte buna,tamponezi locul respectiv de cate ori vrei tu pe zi,stai sa se usuce si apoi poti sa te acoperi.Atentie ca pateaza textilele si nu se mai curata si daca chiar se intimpla o poti curata numai cu alcool de 90 de grd.
Soleil spune:
Eu folosesc Fluocinolon-unguent pentru chestiile astea rosii si dureroase, ca si pentru cosurile de sub piele. Dupa 2-3 aplicari, se curata foarte frumos pielea. Succes!
Soleil
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume..."