Dragele mele, ma gandesc ca poate ma ajutati si pe mine cu ceva recomandari ca in forumul asta am mult mai mare incredere decat in ziare sau agentii. Caut si eu o bona pentru nepotica mea de 3 ani jumate care locuieste cu parintii mei in Cartierul Titan, zona Bd. 1 decembrie. Am nevoie de cineva care sa vina la ora 8 dimineata, sa stea cu ea pana la ora 4, de luni pana vineri (plimbat, jucat, mancat, dormit) si ofer un salariu de 3.000.000 pe luna (putem discuta ce va face si eventuale ajustari de salariu).
As aprecia mesaje pe adresa mea de mail catalina@aisb.ro in cazul in care exista persoane interesateVa multumesc ca m-ati ascultat si pe mine
Catalina, o viitoare mamica
Catalina, bona care a avut grija de copilul meu este disponibila (cel putin din sursele mele). De luni ea nu mai este la mine ptr. ca incepem gradinita.
Karla, ce poti sa imi spui despre ea?
Are un nr de tel la care o pot suna ?
Multumesc
Catalina, o viitoare mamica
Am si eu o fetita de 3 ani si 1/2 si am ramas pe dinafara cu gradinita, asa ca m-am hotarat sa caut mai bine o bona care sa aiba grija de fetita mea. Locuiesc in zona Crangasi si poate imi dati un sfat sau o recomandare.Multumesc.
Sfatul meu este sa faci tot ce potzi si sa o dai la o gradinitza.
O bona, oricat de buna ar fi ea nu poate concura cu o gradinitza.
Deja e tarziu. Copiii au nevoie de colectivitate si de provocarile ei chiar mai devreme de 3 ani.
Multe studii de specialitate au aratat diferentza clara la scoala intre copiii care au fost la gradinitza si cei care nu au fost sau au fost mai putzin.
Itzi doresc succes in alegerea ta!
Este adevarat... eu am observat o diferenta enorma la Nicole dupa ce am dat-o la gradinita.. este mai comunicativa, mai sociabila si mai independenta. Sa fiu sincera, este cea mai buna decizie pe care am luat-o vreodata in privinta ei. Unde mai pui ca deabea asteapta sa mearga acolo in fiecare zi, PLUS se antreneaza in jocuri cu ceilalti copii si consuma o gramada de energie :)