Buna tuturor
Noi suntem noi in acest forum. Noi, adica, mama, tata si bebe de 9 luni implinite la 27 iulie.
Prima noastra intrebare adresata voua e cu privire la alimentatia lui Andreiut. De vreo cateva zile nu mai vrea sa manance legumele la pranz, le refuza cu plans si protest. Suntem ingrijorati, desi am cam pus-o pe seama dintisorilor. Are insa deja 5 si nu a refuzat mancarea ca acum.
Despre greutate nu-i problema, are 9,370 kg.
Asteptam raspunsurile si sfaturile voastre.
Cu multumiri
Andreiut & Co.
Am trecut si noi prin faza asta, pe la 7,5 luni. Solutia gasita de mine a fost sa-i pun o lingurita de iaurt in legume. Acum le papa fara probleme, in orice combinatii, dar sa aiba iaurt.
http://www.shout.ro/user.html?u=bubuletz
Si la noi tot varianta asta a mers. I-am pus o perioada banana in mancare. Si am scazut cantitatea zilnic pana a inceput sa manance din nou legumelele. La nepotul meu a functionat iaurtul. Depinde de gusturile copilului.
Bafta!
Buna
va multumesc pentru raspunsuri si sfaturi ! Am incercat cu iaurt (Bifidus), a mancat chiar vreo cateva lingurite pur. I-am mai fiert legumele si i-am dat bucatele in manuta. A mancat singurel, dar nu ca de obicei. Totusi suntem multumiti acum.
Inca odata multe multumiri si sigur pe curand cu noi subiecte (sigur nu vom duce lipsa
Andreiutu & Co.
PS ne bucuram si de alte noi pareri, cu cat mai multe cu atat mai bine
Buna,
Bebele nostru are 9 luni jumate. Pana acum a avut vreo cateva perioade ca cea pe care o descri tu. Adica, a refuzat fructele, apoi a refuzat sa mananace aproape orice altceva decat lapte, etc... Am incercat, fiind disperati sa-i dam mai des, sa-i dam orice numai sa manance ceva. In final, cea mai buna strategie a fost sa-i dam mai rar. Initial manca la 4 - 5 ore, acum mananca la un interval de 6 ore. Pentru moment functioneaza foarte bine. Intre timp primeste doar de baut.
Dar asa cum s-a mai scris, nu-ti fie teama sa combini diverse chestii, pentru ca se instaleaza plictiseala si vor sa simta si alte gusturi :)
noroc si sanatate!