bb alaptat nu face kk

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

nu, cred ca e luat de pe site-urile care vand detergenti de intestine (curatatul colonului, etc).

Si fetita mea a fost asa, am rezistat pena la 5 zile fara scaun si apoi am intervenit, ea poate ar mai fi rezistat. Nici acum la aproape 2 ani nu are scaun zilnic, dar asta e ritmul ei.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatto spune:

Buna Badriana,aceiasi problema am avut si eu cu Alessia,de multe ori facea bilute,si plingea saracuta.Dupa ce a inceput sa manince fructe si legume pasate si-a revenit.Acum nu mai avem probleme. Mie pediatra imi spusese sa maninc cit mai multe mere coapte,pere coapte si legume pasate.

ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro
http://en.fotoalbum.eu/tatto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Tatto, fetita din subiect nu face bilute, ci normal.
apropos de prejudecati culinare, la noi marul copt se da la diaree....si se considera ca marul crud, mai ales sucul de mar, folosesc la constipatie:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

Partea a doua:

I-am dat ieri cu linguritza putzin ceai de musetel, trec 2 ore nimik, ii pun supozitor, trece 1 ora nimik, vine mama si ii face faza cu termometrul si fata face kk cam de-o linguritza ca si cantitate dar moale, culoarea mustarului. Dar atat. Mi se pare putzin dupa atatea zile....Intr-un final am fost la Gr. Alexandrescu, la camera de garda o consulta si imi zice ca e posibil ca bb sa faca si la 7 -10 zile dar imi face si trimitere la chirurgie. Doctora ii baga degetul in funduletz si cu manusa scoate kk moale. Si atat, ea de iesit afara tot nu a iesit. Mi-au dat debridat si luni la control...nu stiu ce sa mai zic, nu dorm de azi noapte de la 2

Offff

Mergi la inceput

badriana....las-o in pace si contacteaza de urgenta o docotrita buna, Culcer, Palicari, Nanu, Silvia Stoicescu...

ele te vor lamuri ca e perfect normala fetita. Dar te rog, nu o mai chinui inutil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatto spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Tatto, fetita din subiect nu face bilute, ci normal.
apropos de prejudecati culinare, la noi marul copt se da la diaree....si se considera ca marul crud, mai ales sucul de mar, folosesc la constipatie:)

Draga Sabina eu i-am spus ce probleme am avut eu cu fetita mea,si alea au fost consiliile pediatrei.

ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro
http://en.fotoalbum.eu/tatto

Mergi la inceput

pai eu nu am facut decat sa constat diferentele, a mai fost un subiect pe tema asta, cu mituri alimentare, in unele tari cartoful se da dea la diaree, in altele era intezis, chestii de genu asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Cand era bebe, copilul meu facea kk si la 3 zile. Pediatrul mi-a zis ca e normal si, in conditiile astea, sa nu folosesc termometrul pentru ca e traumatizant.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeynat spune:

Si eu am patit la fel cu fetita mea (alaptata exclusiv),,,, si tot asa incepand de pe la vreo 10 saptamani...Statea si 5-6 zile si nu facea nimic... dupa ce treceau vreo 6 zile ii puneam o bucatica de supozitor si intr-un final facea...A inceput sa faca singurica doar cand am inceput diversificarea, la 6 luni, dar nu face neaparat in fiecare zi, chiar si acum (are 1 an si 10 luni) poate saa treaca 2 zile si sa nu faca...
Atata timp cat nu e constipata, sa faca bobite sa se screama si sa planga, parerea mea este sa nu-ti faci griji...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Citat:
citat din mesajul lui badriana

Partea a doua:

I-am dat ieri cu linguritza putzin ceai de musetel, trec 2 ore nimik, ii pun supozitor, trece 1 ora nimik, vine mama si ii face faza cu termometrul si fata face kk cam de-o linguritza ca si cantitate dar moale, culoarea mustarului. Dar atat. Mi se pare putzin dupa atatea zile....Intr-un final am fost la Gr. Alexandrescu, la camera de garda o consulta si imi zice ca e posibil ca bb sa faca si la 7 -10 zile dar imi face si trimitere la chirurgie. Doctora ii baga degetul in funduletz si cu manusa scoate kk moale. Si atat, ea de iesit afara tot nu a iesit. Mi-au dat debridat si luni la control...nu stiu ce sa mai zic, nu dorm de azi noapte de la 2

Offff

Scuzati-ma, dar nu ma pot abtine: cum adica i-a bagat degetul in fundulet? Aici se vorbeste de supozitoare cu glicerina (deci alunecoase) care mai trebuie si subtiate pentru a putea fi introduse in fund de bebelus, iar dna. doctor baga degetul? Mi se pare cumplit! Oi fi eu inapoiata sau neinformata, insa nu mi se pare un consult normal...

Mergi la inceput