Scaun de masa,de care?
Raspunsuri - Pagina 4
arghirmonica spune:
Da amandoi copiii mei au inceput mancatul in scaunel de masina.Drept urmare unde plecam aveam si masa cu noi.Pe la 1 an jumate am pus scaunul pe scaunul mare la masa si pe la 2 ani l-am desfiintat de pe postul pentru mancare. si iaca ca-s mari .Nu mi-am batut capul sa cumpar masute din mai multe motive.
-pretul mare la cele de calitate en vogue
-nu stim daca vor sta in el si cat-
-loc ocupat in casa pe langa altele
-unde sa-l mai car si pe el cu masina
In concluzie am zis ca n-o fi crescut toata pu****tia globului in scaune speciale de la Chico sau mai stiu eu care.
ali24 spune:
nu am reusit sa citesc pana la capat si nu stiu poate intre timp ti ai cumparat.daca nu sa sti ca eu am unul de vanzare ;;Chicco Scaun de masa Happy Snack;;la pretul de 200ron.arata ca nou este foarte dragut si l am folosit cu placere dar acum mancam la masa ;;ca oamenii mari;;.daca este cineva interesat trimit si poze.daca nu este nimeni interesat imi cer scuze de mesaj.
poze rafi hi5sipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
beatrice05 spune:
eu am cumparat unul de la idealbebe, pt nepotica mea...este produs de jane, se numeste scaun de masa activa:
Scaun masa reglabil, cu 3 pozitii diferite ale spatarului si 3 pozitii diferite ale tavitei
Ham cu prindere in 5 puncte
Dispune de tavita suplimentara
Poate fi modificat ca o mica masa cu scaun pentru joaca
Scaunul poate fi utilizat si individual
E foarte bun si sunt foarte multumita de achizitia facuta.
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina eu am avut la Gh scaunul miniblu, chiar firma miniblu, e f f asemanator cu chicco polly, dar mult mai ieftin. \ Am fost f multumita de el... Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |