Scaun de masa,de care?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Votez pt. Pilsan .
Ieftin, rezistent, solid si nu in ultimul rand, frumusel si usor de intretinut.
radu.anca, rotilele sunt absolut necesare, si se pot bloca extrem de usor. Imagineaza-ti cum muti scaunul de colo-colo, si cu copil in el???

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Noi avem doua scaune de masa. Primul, l-am cumparat cand avea Chris 6 luni si am inceput diversificarea. Am tot cautat pe net diferite modele, am cerut sfaturi pe DC, si, pana la urma am cumparat Chicco Polly. Scump, dar ok.
Cand am inceput sa ducem copilul si la bunici, si sa caram dupa noi o masina plina de jucarii, accesoarii, vase, etc, ne-am dat seama ca nu ne mai intra in masina si scaunul de masa, care e destul de voluminis. Asa ca am cumparat unul foarte ieftin de la Ikea. A costat in jur de 10-12 euro, sper sa nu gresesc cu mult pretul. E simplu, e din plastic, are centuri de prins bebele. Nu are rotile, nu are spatar reglabil, nu are suport ptr picioare. E foarte simplu : scaun si masa .
Vreau sa spun ca, e cel mai practic lucru pe care l-am cumparat. Chris il prefera si ii place la nebunie .

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

am unul chico polly de 500 ron si unul de 50 de ron de la ikea.ghici care e preferatul tuturor? cel de la ikea: ocupa putin loc in casa, daca se murdareste il stergi imediat, este mult mai practic, sta copilul mai bine in el nu are tendinta sa se tolaneasca, poti sa il iei cu tine in calatorii, poti sa ii atasezi o masuta mica ca sa manance singur sau sa se joace. asa ca nu arunca banii pe ferestra cu scaunele scumpe si sofisticate. toate sofisticarelile alea nu fac decat s aiti complice viata.

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Eu sunt de acord cu ilenutza, de 5 ani nu am alt scaun de masa decat de la IKEA, este minunat de intretinut, il speli si gata, placa aceea ca o masuta chiar la chiuveta poate fi spalata, se demonteaz ausor si se cara oriunde vrei, si mai ales se poate muta usor in orice loc in camera, poti sta foarte comod pe scaun normal sau canapea si da copilului sa manance, e destul de "stramt" si intra copilul perfect in el.

Si ce este mai important: a rezistat minunat la 3 copii, pretul e mai mult decat minunat, are forma super-simpla si moderna.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

De aceelasi scaun de la Ikea spuneam si eu

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Seeioana spune:

eu am scaun romanesc chicco, bebe e inca de 10 luni asa ca am considerat obligatoriu sa aibe:
-centuri
- spatar reglabil [oboseste, se foieste in scaun si vreau sa-i pot da spatiu de stat]
- imbracaminte detasabila, din pvc, care sa se poata spala
- tavita detasabila, sa se poata spala

am dat 220 ron pe el, sunt multumita

apropos de spatiu cand calatoresti, intr-adevar nu e asa compact si micut cum e cel de la ikea, dar eu ma gandesc ca acesta poate fi folosit la o varsta mai marisoara, peste 1 an, spre ex

sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Seeioana

eu am scaun romanesc chicco,

ori scaun romanesc ori chicco? ca Chicco nu e marca romaneasca si nici nu am vazut sa coste 220 lei...doar la second hand.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Si eu tot JANE am si sunt foarte multumita,este super stabil si se poate transforma in masuta de joaca cu scaunel!
Am meu scaun are deja 3 ani si arata ca si nou,urmeaza sa o pun in el pe bebe 2

Citat:
citat din mesajul lui radu.anca

Buna,

Noi avem un Jane, nu stiu daca ai vazut in Ro dar daca dai un Google sigue il gasesti. Spatar reglabil pe 3 nivele, husa impermeabila, centuri, masa detasabila,tot de plastic dur, se poate spala usor. Partea misto e ca se scoate scaunul si partea de jos, intoarsa, devine masa.
E foarte stabil, Dani acum se urca singur si scaunul nici nu se misca in momentul in care ii face presiune numai pe o parte. Cand incepuse sa se zgaltaie in el inainte si inapoi, la fel s-a comportat, nu face balans de loc. Spun asta pentru ca vecina mea avea un scaun cu cadru de metal, care se balansa asa de tare ca pana la urma a renuntat la el de frica sa nu se rastoarne copilul.
Cam la asta trebuie sa te uiti, sa fie usor de curatat, stabil si sa-l poti folosi mai mult timp. Pe al nostru inca il folosim Dani are 2 ani jumatate, si cred ca va incapea in el pana pe la vreo 4. M-am urcat si eu, nu prea imi incape fundul, da ma tine fara probleme.
Aaaa, ca pret mi se pare ok, 125 de euro.

ANCA & DANI(05.12.2006)

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

am unul scump de lemn pentru fata mare si pentru cea mica la fel inca nedesfacut.
am luat unul de la ikea, mi se pare super pentru bb mic, stabil, simplu ca structura, se spala super usor. e de departe mult mai bun decat cel de lemn pentru un bebe asa mic.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput
Mergi la inceput