ajutor pt pregatirea bagajului
In sfarsit a venit si momentul muuuult asteptat al plecarii in concediu: mergem la mare, urmeaza sa ne bucuram de apa si soare ... dar pana atunci trebuie sa pregatesc bagajele . Sunt atat de entuziasmata de plecare incat imi este tare teama ca voi uita ceva , asa ca pls, ajutati-ma sa pregatesc bagajul fara a pune toata casa "la pachet" de teama sa nu uit ceva ...
Mii de multumiri
-----------------------------------------------------
Mami fericita de Victoras ( 4,6 ani) si Ani ( 1,10 ani)
poze: http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=62151
Concurs "ratusca din viata mea" - cla1 & cla2: http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=4
Raspunsuri
roli25 spune:
Medicamente: antitermice, de burtica, picaturi de nas, termometru, sirop de tuse, pansamente, spirt/betadina, crema fundulet, vigantol.
Crema protectie solara
Cosmeticele lor: periuta/pasta dinti, sampon
Pampersi/olita, servetele umede.
Servetele umede pt maini
Pt bebe: lucrurile lui de dormit (obiectul preferat, daca are, paturica, asternut, pernuta, etc.)
Biberon, tetine (daca mai foloseste), lingurite, castronele, baveta.
Fierbator sau plita pt incalzit laptele daca nu-l bea la temp. camerei
Lapte UHT daca nu mai bea formula.
Jucarii pt. plaja si alte jucarii pt drum, pt camera, etc.
Umbrela soare
Hainute pt o eventuala ploaie.
Papuci, sandale, adidasi.
Palarii/sepci de soare
Eu car si patutul pliant pt cel mic. Si carucior.
Cam atat imi vine acum in minte.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ang3lt0uch spune:
Dintre lucrurile pe care eu le uit frecvent:
-sosete (ptr tot familionul)
- costumul meu de baie ( aproape de fiecare data tre sa cumpar de acolo ca il uit)
- pieptan, perie de par
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
puisorul spune:
Eu mai pun intotdeauna si prosop pt pitica, halat de baie pt ea, suzete daca folositi, jucarii de apa, pampers de apa. Astea in completare la listele anterioare.
Concediu placut
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele
Roxyn spune:
Eu nu uit niciodata trusa de prim-ajutor, printre altele.
http://www.shout.ro/user.html?u=bubuletz
kid spune:
Uite si www.desprecopii.com/info.asp?id=1418" target="_blank">aici un articol interesant.
Concediu placut si fara evenimente neplacute.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2
Vreau sa nu mai fiu diferit!
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema
claudiai spune:
Sar'mana pentru toate raspunsurile
Desi am pus mare parte din cele de mai sus tot uitasem de antifebrile pentru pitici, de crema de soare si mai ales ursuletul lui Victor, fara de care nu adoarme
Mai recitesc listele de la voi sa fiu sigura ca nu-mi mai scapa ceva ...
-----------------------------------------------------
Mami fericita de Victoras ( 4,6 ani) si Ani ( 1,10 ani)
poze: http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=62151
Concurs "ratusca din viata mea" - cla1 & cla2: http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=4
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid Uite si www.desprecopii.com/info.asp?id=1418" target="_blank">aici un articol interesant. |
Punctul 15 e super tare.
"Pentru a avea un concediu nu doar placut, ci si odihnitor, ar fi bine sa nu uitati din "bagaje" si o bunicuta iubitoare, care v-ar mai scapa de griji si v-ar lasa timp si pentru o plimbare la rasaritul soarelui,pe tarmul marii,doar VOI DOI."
Dar oricat de tentant ar fi,tot m-as preface ca am uitat s-o arunc in bagaj.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
AnnaBaby spune:
Foarte util mi s-a parut mie un prosop de plaja tip poncho pt copil, il trageam pe cap si statea bine mersi pana se usca. Eu am luat de la Metro dar am vazut si la Selgros.
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam
Dorsilia spune:
wow, eu mi-am planificat asa, pe categorii, gandindu-ma exact ce anume folosesc si acasa pt copii mai ales ca noi adultii nu ne cramponam atata:
1. produse de igiena-ingrijire corporala {sapunuri de copii, creme de corp, periute de dinti, pasta, prosopele, servetele umede/uscate etc}
2. ustensile de bucatarie daca mergeti la vila {tacamuri, ibrice, canite, biberoane, craticioare, mixere, detergent de vase, bureti, caserole de plastic pt hrana copiilor, role de servete de bucatarie de hartie, paie de baut, etc}
3. produse pt prim ajutor in caz de: febra, diaree, varsaturi, insolatie, julituri, dureri in gat, etc
4. articole pt plaja copii/adulti{de la jucarii pt copii, piscinute, barcute, colacei, umbrela, rogojini, umbrele de plaja, prosoape mari, slipi de schimb, halate de invelit copiii cand ies din apa, casti si ochelari de protectie par/ochi in apa, lotiuni FP 50, palariute de soare, slapi de plaja}
5. hrana pt copil {cereale, budinci, formule, borcanele, orice conserve mai consideri ca poti duce pt primele zile acolo ca sa nu trebuiasca sa dai o raita prin hipermarket cum ajungi, zahar/miere, ulei, ceaiuri, etc}
6. articole utile { geanta frigorifica de montat la bricheta masinii, aparat de tantari, olite, lanterna/lumanari din alea groase stabile pt cazul ca se ia curentul, aparat foto, uscator de par, perinute calatorie, incalzitor auto, jucariile preferate ale copilului, paturicile cu care doarme/carticelele preferate daca are, etc}
7. haine utile pt copii si adulti
imi trebuie rulooooota:P
concediu placut sa avem!
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudiai In sfarsit a venit si momentul muuuult asteptat al plecarii in concediu: mergem la mare, urmeaza sa ne bucuram de apa si soare ... dar pana atunci trebuie sa pregatesc bagajele . Sunt atat de entuziasmata de plecare incat imi este tare teama ca voi uita ceva , asa ca pls, ajutati-ma sa pregatesc bagajul fara a pune toata casa "la pachet" de teama sa nu uit ceva ... Mii de multumiri ----------------------------------------------------- Mami fericita de Victoras ( 4,6 ani) si Ani ( 1,10 ani) poze: http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=62151 Concurs "ratusca din viata mea" - cla1 & cla2: http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=4 |
O metoda imbatabila de a-ti face lista pentru concediu este urmatoarea :
retrage-te intr-un loc linistit, pentru 10-15 minute.
ia-ti o coala si un pix.
imagineaza-ti exact ce faceti voi (adultii si copii) pe parcursul zilei, de la trezire pana la culcare.
in felul acesta vei "vizualiza" exact obiectele si lucrurile pe care le folositi in mod curent si de care veti avea nevoie in concediu, noteaza-le pe hartie imediat ce le identifici, pe urma iti vei putea face o lista ordonata "pe categorii" si vei elimina (daca este cazul) chestiile de care nu ai neaparata nevoie.
tine cont, daca mergi la hotel, ca acolo uneori nu exista cateva chestii banale, dar importante, cum ar fi : betisoare pentru urechi, ac si ata de cusut, umbrela de ploaie , sfoara si carlige de rufe, o cutiuta cu putin detergent de rufe, o sticluta cu spirt sau clor (pentru dezinfectare suprafete), dop pentru chiuveta (daca vrei sa speli ceva care s-a patat si nu ai un lighean micut) uscator de par de voiaj, fier de calcat de voiaj (daca tii neaparat sa calci ceva); daca mergi la o vila, unde poate va fi necesar sa gatesti, ti-ar trebui probabil si servete de bucatarie, buretel de vase, detergent de vase, servetele (asta in ideea in care nu aveti totul deja asigurat acolo - nu ai mentionat nici unde vei sta si ce servicii/conditii de confort sunt incluse, nici daca te duci la noi sau in alta tara)
in principiu, in ceea ce priveste trusa de medicamente, am luat doar ce aveam disponibil atunci in casa, nu am cumparat nimic in mod special, pentru ca am fost pe litoralul romanesc (neptun) si aveam un sensiblu non-stop chiar vis-a-vis de apartamentul unde mergem in fiecare an. n-avea rost sa dau banii "preventiv" pe anumite medicamente pe care sa nu am nevoie sa le folosesc si sa le arunc pe urma dupa ce expira.
concediu placut si sper sa nu-ti lipseasca nimic din bagaj...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )