scarpinatul capului....
cam asa fac de ceva zile....printesa mea,se tot scarpina pe cap de zici ca are cine stie ce....fiind fara caciulita,tot timpul e cu mainile pe cap si freaca perisorul....si zau daca imi dau seama de la ce...coji pe capusor nu are.Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
Raspunsuri
szivarvany spune:
Poate transpira si o mananca pielea capsorului ?
Poate si-a descoperit parul si-i place ?
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
75ella spune:
poate ai dreptate "mamagiuliei",...ar fi o chestie ,de la transpiratie....si chiar m-as bucura sa fie acesta motivul si nu altul...daca era "o descoperire" parul, nu dadea cu atata forta,de zici ca vrea sa-l smulga
ang3lt0uch spune:
De la caldura. Si pe mine ma mananca capul cand transpir, si pe Adriana la fel. Nu prea ai ce sa faci decat sa ai grija sa nu transpire. Sau sa o opresti de cate ori vrea sa se scarpine ea, si sa o scarpini tu unde o mananca, ca daca o lasi pe ea isi va face bubite pana la urma...
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 75ella cam asa fac de ceva zile....printesa mea,se tot scarpina pe cap de zici ca are cine stie ce....fiind fara caciulita,tot timpul e cu mainile pe cap si freaca perisorul....si zau daca imi dau seama de la ce...coji pe capusor nu are.Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? |
ce faceeee? cum adica fiind fara caciulita ? adica pana acum ai tinut-o cu caciulita ?!?
cat de des o speli pe cap si cu ce anume ?
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
luny spune:
avem si noi aceeasi problema, inclusiv noaptea, ca se mai trezeste, se scarpina tare...e spalat pe cap, nu are coji, nu vad nimic suspect...imi pare ca un tic, mai repede...parca face asa cand e mai obosit sau nervos..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
75ella spune:
CorinaDani normal ca pe o asa vreme caciluta ii mai lipseste...nu are caciulita,si de spalat o spal in fiecare seara cu "dalin".Cand era mica cealalta fetita a mea (acum are 15 ani)nu erau asa calduri...asa cum spune luny,sa fie de la caldura...sau sa ii creasca perisorul...zic si yo...
madau spune:
A mea face si acum asa, din cauza ca transpira o apuca mancarimile... Sau face asa cand e nervoasa...
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii si zorzonele
75ella spune:
Aha....Madau...sa stii ca e o varianta,cu nervii....ca sa vezi,au si ei nervisori in pampers.
vlahos spune:
sper sa nu fie cazul... poate ca trebuie sa vorbesti cu un pshiholog pate fi un tic ca rezultat al frustrarii