bebe de 4 luni plange groaznic in mashina-Ajutor
Raspunsuri - Pagina 2
denizel spune:
Aris, eu cred ca jucariile care se balangane in fata lui in timpul mersului ii intensifica senzatia de rau.
Daca nu exista medicamente pt. rau de masina la varsta asta, da-i suzeta si cate putina apa din cand in cand. Uf, saracutul de el...
gaia.nevia spune:
Aris, e posibil sa aiba rau de masina, mai ales daca spui ca atunci cand opresti la semafor tace.
O singura chestie as mai incerca, daca suporti... La noi a mers, dar nu pot spune ca Radu are rau de masina, de cele mai multe ori doarme.
Cand plange, in loc sa canti, da muzica mai tare. Sa nu ma injurati, dar la noi merge. Da'... tare! In plus, daca are rau de masina/miscare, urechea interna este responsabila, din cate stiu eu... muzica tare (foarte tare) poate sa mai estompeze din senzatia de miscare, daca si creierul si urechea se concentreaza pe altceva.
Poate suna ca o mare tampenie, dar ce te costa sa incerci? (poate doar o durere de cap...)
Pentru rau de miscare am vazut la Imaginarium bratari "motion sick"... din pacate scrie pe ele ca merg parca de la doi ani... desi, fiind vorba de acupunctura, nu stiu de ce aceasta restrictie...
Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia Cand plange, in loc sa canti, da muzica mai tare. Sa nu ma injurati, dar la noi merge. Da'... tare! In plus, daca are rau de masina/miscare, urechea interna este responsabila, din cate stiu eu... muzica tare (foarte tare) poate sa mai estompeze din senzatia de miscare, daca si creierul si urechea se concentreaza pe altceva. Poate suna ca o mare tampenie, dar ce te costa sa incerci? (poate doar o durere de cap...) |
poate sa-l coste pe bebe distrugerea ireversibila a nervului auditiv, din pacate.
gaia.nevia spune:
ei, nu, Doamne fereste, nu asa de tare... dar oricum e mai tare decat as asculta in mod obisnuit radio in masina.
Daca ar fi sa o luam pe trepte de volum -stiu ca depinde de aparat- dar al meu are vreo 20 de trepte - cand mergi prin oras, cu geamurile inchise, 2 pana la 4-5 e destul ca sa auzi ce se vorbeste la radio fara sa pierzi nimic din oftatul motorului sau din ce se intampla afara.
8-10 ca sa distingi versurile melodiilor sau bancurile spuse cu prune in gura. Iar 11-12, destul ca sa taca Radu.
In plus, eu am boxe doar in fata, nu am nici in spate nici in usi, clar ca asta conteaza.
Edit: ca sa nu mai incurc lumea si mai tare m-am dus la masina sa ma uit cate trepte are volumul. Are 34. Deci 12 din 34, si e chiar suportabil.
Sper ca nu si-a inchipuit nimeni ca am asurzit copiii, sau pasagerii...
Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
alra spune:
eu cred ca depinde si cat de des mergeti cu masina.
noi mergem zilnic cu fetele in masina si nu plang. de fapt aici nu prea am auzit copii sa planga in masina, cred ca tocmai din cauza asta ca merg zilnic cate putin. si nici de rau de masina nu prea am auzit, o fi tot din cauza asta?
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
aris26 spune:
am gasit bratarile. multumesc mult pt idee. scrie ca merg de la 3 luni...deci sa speram.
o sa incerc si cu muzica mai tare(nu cat sa ii fac rau...si o sa reduc si din bashi),eu o dau f incet sau o inchid ca sa il aud,cel putin cand sunt singura. deshi cat am fost gravida am mers f mult cu mashina si eu ascult muzica cam tare de felul meu...atat de tare cat sa zdrangane geamurile dar suficent de incet cat sa aud salvarea sau politia
de mers merg aproape zilnic,cum v-am zis nu am alta varianta decat un microbuz plin de oameni care vine o data la 30 de min in cel mai fericit caz. daca nu ma urc in mashina nici paine nu am
conchita spune:
citat din mesajul lui gaia.nevia ei, nu, Doamne fereste, nu asa de tare... dar oricum e mai tare decat as asculta in mod obisnuit radio in masina. Daca ar fi sa o luam pe trepte de volum -stiu ca depinde de aparat- dar al meu are vreo 20 de trepte - cand mergi prin oras, cu geamurile inchise, 2 pana la 4-5 e destul ca sa auzi ce se vorbeste la radio fara sa pierzi nimic din oftatul motorului sau din ce se intampla afara. 8-10 ca sa distingi versurile melodiilor sau bancurile spuse cu prune in gura. Iar 11-12, destul ca sa taca Radu. In plus, eu am boxe doar in fata, nu am nici in spate nici in usi, clar ca asta conteaza. Sper ca nu si-a inchipuit nimeni ca am asurzit copiii, sau pasagerii... |
stii, asta e super interesant si, poate, instructiv pentru altii. am facut experimentul cu treptele, ca sa spun tuturor celor din familie la cat sa dea sonorul in preajma soniei. tu ai dreptate, la 8-9 e confortabil, dar numai in scaunele din fata! ai incercat sa stai pe bancheta din spate si sa asculti? din cauza boxelor laterale, se aude mai tare in spate, culmea. asa ca eu am grija sa nu treaca de 6. :-))
cameliam spune:
Eu cred ca motivul pentru care plange in scoica e altul, nu raul de masina... Din pacate n-am nici un sfat practic acum pentru tine, pot doar sa-ti zic ca si a mea urla in scoica pe la 4 luni. Acum la 8 luni sta relativ cuminte, insa nu cu orele... asa cate 30-45 min.
Din cate stiu eu, raul de masina apare dupa doi-trei ani (citez si de pe un alt site de copii: "Inainte de 2 sau 3 ani, copiii nu sunt in mod normal afectati de raul de transport, sistemul lor de echilibru nefiind inca atat de matur ca sa reactioneze.")
Bratarile alea sigur nu zic "peste 3 ani" nu "luni"?
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
lara_c spune:
citat din mesajul lui alra eu cred ca depinde si cat de des mergeti cu masina. noi mergem zilnic cu fetele in masina si nu plang. de fapt aici nu prea am auzit copii sa planga in masina, cred ca tocmai din cauza asta ca merg zilnic cate putin. si nici de rau de masina nu prea am auzit, o fi tot din cauza asta? ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Nici eu nu am mai auzit nicioadata pana acum.Dimpotriva stiu ca aici este folosita chiar ca o metoda de linistire a copilului.Chiar de la marenitate ni s-a spus ca daca e agitata sa o plimbam cu masina.
Cand era sotul meu mic numai asa reuseau sa il adoarma in fiecare noapte pana la un an.
Noi slava domnului nu avem problema asta, nu e nevoie sa o plimb pe fiica mea cu masina ca sa o adorm dar, in masina e cea mai cuminte.
Cred ca da, conteaza cat de des mergeti.Noi mergem si de mai multe ori pe zi.
Scoica asta nu stiu ce e, banuiesc ca e scaunul de masina pt nou nascuti.Poate ca nu ii place sa stea cu spatele.
In functie de nr de kg ii puteti lua un scaun de masina mai mare care sa fie asezat in directia sensului de mers.
Fiica mea are 2 unul 0-13 kg si unul 9-36 care se transforma si in booster seat.pe cel 0-13 il folosim numai cand calatorim cu avionul pt ca se ataseaza la carut si nu mai e nevoie sa il car separat.Scaunele 9-36 se gasesc mai greu, dar sunt ideale pt ca se pot folosi pana la 12 ani ai copiluluii si nu mai e nevoie sa schimbati.
Incearca sa schimbi scaunul, si sa iesiti mai des cu masina , se va obisnui cu siguranta!!!
Erinn's mummy
Hawaii Mexico US * Around The World * Wedding
* Erinn Kendall
Vivela spune:
pentru raul de miscare, poate ajuta un remediu homeopat: tabaccum ch9.
noi n-am avut problema asta, din contra, cum se opreste masina, cum incepe sa se agite musiu. asa ca ma rog sa nu stam prea mult pe la semafoare. dar cand facem drumuri foarte lungi (5-6-8 ore), daca se plictiseste (si se plictiseste, normal!!), e vai si amar de noi. se zbate in centuri, uneori reuseste sa si-o scoata, spre disperarea mea
cat era mai micut, pana pe la un an jumate, am cantat de 50 de mii de ori cantecelul cu "oac, oac, diri-diri-dam", era singurul la care tacea. mie mi se luase sa tot cant acelasi cantec, acum nici asta nu mai functioneaza si tare as vrea sa-l mai cant cand il apuca supararea
DaviDependenta