Mamici de mai-iunie 2004

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Felicitari Dana si bine ai venit printre noi!
Eu se pare ca sunt printre norocoasele care se simte super in timpul sarcinii. In afara de o oarecare somnolenta - nu mai e asa de pronuntata ca si la inceput si senzatia de "ploaie in gura" cand ai mancarea in fata, de care spunea si Dana, mai am din cand in cand cate o durere usoara prin burtica ( voi mai aveti?).In rest ma simt minunat.
Vreau sa va spun ca sunt super incantata de tenul meu care parca niciodata nu a aratat mai bine si de ochii care sunt mai umezi si mai luminosi decat de obicei. Am senzatia ca sarcina asta ma infrumuseteaza mult...poate e numai senzatia mea deoarece sunt asa de incantata.
Si eu am pus un stratulet protector pe burtica, dar e insesizabil, doar la pipait iti dai seama...iar cu sanii e jale, vreau sa va spun ca mi-am schimbat marimea la sutien pentru ca cea dinainte ma jena deja si ma dor de nu mai pot sa ii ating...
V-am pupacit si sa va simtiti minunat!

Natalia

Mergi la inceput

Uuupss, in loc de Laura am scris Dana unde scriam despre pofta de mancare, dar asa sunt eu mai ametita in perioada asta, fac tot felul de tampenii, parca as fi legata de maini si de picioare si as avea creierasul fundita...
Fetelor, va las si merg sa-mi cumpar un gyros ca vorbind despre mi s-a facut o pofta...de nu va pot descrie

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Buna fetelor,

Chiar credeti ca incepe sa se vada? La cate saptamani?

Noi tinem inca secret, ca se pare ca nu vor fi lucrurile vazute prea bine de parintii mei si la servici. Dar daca incepe sa se vada trebuie sa spunem...

Voi ati spus? Ce reactii au fost? Cu ati spus fetelor la tata?

Astept vesti,

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Nici eu nu le-am spus inca parintilor. Asa mi-a recomandat doctorul, a zis sa mai las sa treaca macar 2 saptamani, ca nu se stie niciodata.... . Oricum, noi peste o saptamana plecam in Ro pt. cateva zile asa ca o sa ii anuntam atunci fata in fata. Nu stiu cum sa incep discutia, inca ne mai gandim :)))

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Buna fetelor! Multumesc de urari si sa avem bebici sanatosi.
Si pe mine ma mai doare burtica cateodata, dar se pare ca e normal.
Eu mi-am sunat mama(tata e la mine) si am instiintat-o in secunda in care am aflat ca sunt insarcinata>
Stia ca vreau sa mai am un bebe si normal ca s-a bucurat.
Inca nu am alte simtome(greturi, ameteli, somnolenta). Dar cred ca mai tre sa astept vreo saptamana. La prima sarcina m-au apucat de prin saptamana a cincea.
Eu sunt instructoare de aerobic si acuma stau si ma gandesc daca ar trebui sa o lasa mai moale sau pot sa-mi continui orele daca ma simt bine. Am colege care si-au facut orele pana inainte de a naste.Voi ce ziceti?
Ieri i-am spus si lui Andrei(baietelul meu) ca mama are in burtica un bebe si mi-a raspuns ca vrea sa-l vada!!!!

Va pup,
Dana si Andrei

Mergi la inceput

Natalia, sa stii ca si eu la prima sarcina, am simtit ca m-a infrumusetat. Cred ca asa este, pt ca suntem fericie, nu?

Dana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna fetelor si felicitari noilor venite!
Cum va mai simtiti? Pe mine m-a cam durut spatele si burta in week-end, dar dureri foarte suportabile. Cred ca va trebui totusi sa-mi cumpar niste supozitoare Scobutil.
Voi cand o sa va faceti analizele uzuale?
Sunt un pic cam bulvesata pentru ca baietelul meu a facut joi rosu in gat (cu febra si frisoane) si mergand cu el la pediatru mi-a zis ca nu prea ar trebui sa stau pe langa el cand este bolnav. Acum este mai bine, dar mergand la gradi, probabil ca o sa tot faca chestii din astea. In rest, mi-am anuntat colegii si seful despre sarcina si au reactionat bine.

Mergi la inceput

Buna fetelor,

Eu ma simt bine, ma mai doare din cand in cand burtica, dar nu dureri violente asa ca stau deocamdata linistita.
Am avut emotii cu calatoria la Bucuresti, dar nu am avut nici o problema, totul a decurs normal.
La nunta a fost dragut, cu exceptia faptului ca in biserica mi-a curs toata ceara din lumanare pe rochie , de sus pana jos si am stat toata noaptea cu ea patata, ca nu aveam alta de schimb si nici fier de calcat la indemana sa incerc sa scot petele.
Nu le-am spus nici noi nimic la ai nostri, desi la nunta asta nu stiu daca nu s-au prins socrii ca nu e ceva in regula cu mine. Prea umbla sotul dupa fundul meu sa nu-mi fie frig, sa nu topai prea mult, etc... si cum eu sunt dinamica si in conditii normale topai toata noaptea cred ca atitudinea rezervata pe care am avut-o era suspecta.

Dana nu stiu ce sa zic cu aerobicul...eu cred ca e destul de solicitant mai ales ca sari tot timpul, parerea mea ar fi sa-ti intrebi medicul; mie cel putin mi-a spus sa stau pe fundul meu si sa o las moale cu alergatul si fitness-ul macar pana trec de primele 12 saptamani.
pentru viitoare mamici.

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Hop si eu! Felicitari proaspetelor gravidutze.Acum am vazut si eu subiectul asta asa ca am sarit si eu in el .Ma aflu si eu printre voi peste 2 zile intru in 7 saptamani.DPN-25 mai 2004.Cata rabdare tre sa mai am.De azi inainte ma voi afla pe aici in fiecare zi, asa ca nu mai scapatzi de mine pana nu ma vad cu bebelul in bratze.Am fost si eu la o consultatzie mi-a facut eco si am vazut aceea pata neagra .Peste 2 sapt. ma duc iar ca sa i ascult bataile inimii.De abia astept.

Eryka & sufletzelul din burtica ---„ in 6 saptamani

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Pai vad ca nu numai pe mine ma doare burtica.La prima sarcina nu m-a durut deloc. Problema mea este ca ma doare si spatele, in zona rinichilor. Am fost la medic si m-a trimis la ecograf(am programare joi), si cred ca saptamana asta o sa-mi fac si analizele.
Am intrebat si de aerobic si a zis ca depinde cum ma simt eu. Adica daca simt oboseala mare sau crampe, atunci ar fi bine sa nu mai fac, dar daca ma simt bine nu e nici o problema. Dar bineinteles ca tre sa o las mai moale, fara prea multe sarituri.

pt mamici

Dana si Andrei

Mergi la inceput