Mamici de mai-iunie 2004
Raspunsuri - Pagina 16
maudi spune:
quote:
Originally posted by madutza
Referitor la vopsitul parului si eu am citit ca nu ar fi bine. Astfel am hotarat sa folosesc Henna in perioada asta ca nu este toxica, numai sa gasesc o culare sa-mi placa, stiu ca nu au o gama prea variata...
Madutza, asculta cu atentie aici: nu cumpara HENA NEAGRA, nu e naturala si e foarte periculoasa caci contine PPD (p-phenylenediamine).
Eryka spune:
In primul and "Bun venit"noilor burtici.
Dana calculatorul site-lui cred ca, cam face figuri pe mine ma arata in 11 saptamanias vrea eu dar nu se poate .IRINEL ptr. ca nici eu nu stiam sigur cum se face numaratoare (fiind la prima sarcina)am intrebat si eu colo si colo ,toata lumea mi-a zis ca se face de la prima zi a ultimului ciclu de dinaintea sarcinii, kiar si aici la mine in Japonia cica tot asa.Deci o fac si eu asa si am intrat vertiginos in saptamana a 8-aEryka & sufletzelul din burtica ---„
danaA spune:
Eryka, da asa se face si pe aici numaratoarea, de fapt cred ca oriunde in lume, de la prima zi a ultimului ciclu. Asa am intrat si eu in a 7 saptamana. Dar stii ceva, eu asa cred ca am ramas pe 5 septembrie. Dar tot nu iese data de 30 mai asa cum mi-a spus calculatorul de pe site. Tot mai repede iese. Asa ca nu cred ca mai sunt codasa de 30 mai.
Pupici
Danasi Andrei
Eryka spune:
Dana si totusi eu sunt pe 25 mai si sunt in 8 sapt.Iar eu cred ca am cam ramas cam pe 3 sept.
Eryka & sufletzelul din burtica ---„
Christina spune:
Buna fetelor, si eu ma inscriu pe lista noastra. Am aflat acum 2 saptamani ca sunt insarcinata. Se presupune ca voi naste pe 31 mai. Deja am stat de vorba cu doctoruld e familie care mi-a recomandat sa iau Acid folic si vitamine Prenatal. De-asemenea mi-a spus ca pot sa continui cu exercitiile fizice si atata timp cat n-am dureri sau nu sangerez. Urmatoarea intalnire cu nenea doctorul, ginecologul de data asta e pe 24 noiembrie, ceea ce mi se pare foarte departe si nedrept ca nu pot sa-mi vad si eu puiul mai repede...
Pe curand!
Eryka spune:
Christina .
Tocmai pe 24 noiembrie???I-ai ascultat inimioara cred ca nu,eu ma duc acum vineri sa-i ascult inimioara De abia astept.Ce as vrea sa ma keme in fiecare saptamana ca sa vad ce mai face bebeul meu.dar pacat ca asa ceva e imposibil.Eryka & sufletzelul din burtica ---„