Stie cineva unde as putea duce fetita pentru a invata sa inoate si sa nu risc prea mult in ceea ce priveste sanatatea ei? Ma refer la infectii/boli de piele luate din bazin.
buna
poti sa o duci la bazinul de inot de la stadionul LIA MANOLIU fostul 23 august
au conditii fff bune si costul este 150 ron 10 sedinte,doar ca primesc copii doar de la 5 ani in sus dar daca ajungi si vorbesti cu un antrenor de acolo ei iti pot da mai multe detalii
succes
MIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si
30+
cu codite maria-lavinia
In cazul in care e vorba de un copil mic (1 an sau sub) si ai posibilitati financiare suficient de bune exista ceva numit baby spa (cred ca cu liniuta si .ro).
Daca e vorba de un copil de peste 4-5 ani - Lia Manoliu sau Beri Fittness sau ... ma rog, sunt multe.
Sorana si Monica (in curand scolarita)
Multumesc. Stiti cumva si un instructor cu rabdare si rezultate la Lia Manoliu? Copila are 6 ani.
ti-l recomand pe profesorul alexutzei: liviu vlasceanu. daca vrei nr lui de tel. da-mi pm.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
bun gasit, fetelor !
eu mi-am inscris copiii la cursurile de initiere inot la Lia Manoliu si incepem pe 29 iunie.
daca mai e cineva care incepe in aceeasi perioada ar fi frumos sa ne intalnim acolo
buciurlerica, am inceput lectiile, deja suntem la jumatatea numarului de sedinte
.
ce sa zic, mie imi place, fiiceimele ii place numai baiatul (care are 5 ani) face figuri in fiecare dimineata zicand ca nu mai merge.
antrenoarea se numeste Barbut Ramona, e tanara si mie imi pare ca se ocupa de ei, le explica le arata sta mai mult cu ei in apa, ii mai si forteaza pe unii mai speriati.
e o atmosfera destul de placuta acolo,asa in mare.
in grupa de de la ora 10.15 sunt vreo 7-8 copii iar in cea de la 11,30 am numarat vreo 20.
fata mea stia sa inoate , a mai fost la cursuri de inot si ei in general ii place apa, s-a adaptat f bine, ii place mult.
daca mai ai intrebari...