Hipospadias(11)
Raspunsuri - Pagina 9
roxana c. spune:
Si eu gata, trimis mesaj.
Suntem la munte, la Bran, voi scrie mai rar, dar va urmaresc. E cineva prin zona?
filofteia spune:
Roxana, eu vreau doar sa te indemn sa viziteti si cetatea Rasnov, la iesire din Brasov spre Bran...merita...noi am fost la sfarsitul lui august.
roxana c. spune:
Am fost azi in centru, unde-i castelul. In castel n-am intrat ca am mai fost de nu stiu cate ori, Oana a mai fost de 3 ori( cu mine, in tabara si in excursie), iar Ana a mai fost cu noi, e drept ca acum 4 ani dar anul viitor va merge cred in tabara aici si-l va vedea iar.
Am fost si la Vila Bran, s-a schimbat mult fata de acum 4 ani, e frumos, am zis ca intru pe adresa lor sa vad preturile.
Apropo de preturi: ptr copii 20 minute de calarit costa 30 lei. Sa se plimbe toti 3, cred ca-mi da si calul in banii aia
Cetatea Rasnov n-am vizitat-o niciodata, sau daca am fost cand eram mica nu mai tin minte, ne oprim duminica , cand vom pleca.
Corina, ma gandeam la voi , aici unde stam noi am aflat ca pe nepotul gazdelor il cheama Andrei si are 4 ani. Ma gandeam daca sunteti voi, dar dupa aceea m-am gandit ca in Brasov sunt multi Andrei de 4 ani, ar fi prea mare coincidenta. Deci....ai soacra care sta in Bran( mai exact in Predelut) si veniti aici maine? Nu stiu daca mai intri sa-mi raspunzi, dar aflu eu maine
Corina75 spune:
Roxana, n-am soacra la Bran..., e la BV si ea...chiar era mare potriveala. Si pe urma, Andrei al meu are imediat 5 anisori :-)
Chiar as da o fuga maine sa te vad, dar sincer nu cred ca am cand, sambata e de alergatura, curatenie, cumparaturi, mancare...stii cum e.
roxana c. spune:
Corina, nu-i nimic, cu alta ocazie.
(apropo, nepotul respectiv are 4 ani si jumatate, deci pe aproape)
Ati urmarit la stiri, ce-au spus astia, incepe scoala pe 14 septembrie sau nu? Asa am un chef sa incep scoala... mi-ar conveni sa inceapa pe 24( sau cand au spus astia, nu mai stiu) .
Emilia, sunteti gata, ati cumparat rechizitele, sunteti pregatiti?
Noi le-am luat de vreo 2 saptamani, nu pot sa sufar sa alerg atunci, in aglomeratie si sa cumpar ce mai ramane. Dar eu, cel putin, nu-s pregatita.....n-am niciun chef, mai vreau vacanta(parca nici cand eram eleva nu-mi doream asa de mult vacanta)
Cristidogaru, ce mai faceti, cum e cel mic?
Crisandy, voi?
Roxxy, ai nascut? Te urmaream la burtici, dar in ultimul timp n-am mai intrat pe acolo ca n-am avut timp.
Monituta spune:
Filofteia, Roxana, multumesc pentru raspunsuri!
Acusica scapam si noi de asta!
Nicole, mult noroc si numai bine puiului tau si putere tie!!
Mami de gemeni: Oana si Tudor, 27.09.2007.
theooo spune:
buna
ieri am fost la policlinica la dr basca la control si ne-a programat tot pe 15 sept pt operatie.
nicole sper sa ne vedem acolo. bafta multa !
ce sa va spun, ieri a fost o nebunie la cabinet. ne-am dus pe la 13.30, erau deja liste facute, m-am inscris a 32 si am intrat la 7 seara la dr.era acolo dr niculescu si andriescu.......cred ca era toata suita.
multi copii cu probleme, poate chiar prea multi.
i-am taiat si motul lui bebe.......acum suntem "baietel".
va pup si sanatate multa copiilor vostrii !
roxana c. spune:
Theooo, multa bafta! Sa va ajute DD sa fiti bine
LA MULTI ANI Mariilor, Marinilor...!
roxana c. spune:
Roxxy, felicitari ptr grasunica Maria, sa creasca mare , sanatoasa, desteapta si frumoasa, la fel ca si fratiorul ei, sa va bucurati de amandoi! Tie iti doresc sa te refaci repede dupa operatie.