Ziua logodnei - povestea mea
Raspunsuri - Pagina 3
lil spune:
Daca vi se aproba casatoria sau nu nu are inportanta,important este ca va iubiti si iubirea infrunta ori ce obstacol.Eu i-ti urez succes!!!...sa fii fericita si iubita!!!
Crystinne spune:
quote:
Originally posted by lil
Daca vi se aproba casatoria sau nu nu are inportanta,important este ca va iubiti si iubirea infrunta ori ce obstacol.Eu i-ti urez succes!!!...sa fii fericita si iubita!!!
Ce mult imi doresc sa cred in astfel de cuvinte frumoase: "Iubirea infrunta orice obstacol..." Imi place cum suna si sper sa contina si mult adevar.
Da, fericire multa... in asta ar trebui sa intre totul ...
Talida spune:
Ma simt apropiata de voi cumva... Imi place chiar si misterul acesta de dincolo de ecranul asta rece... Citindu-va randurile, ecranul meu prinde viata.
M-ati facut sa visez, timp de cateva zile in timp ce mergeam prin soare cu bicicleta imi imaginam cum va fi cartea mea... da, cartea pe care visam sa o scriu despre viata mea. Ce frumos visam... mergeam cu bicicleta si scriam in paginile albe din memorie tragand cu ochiul la cele vechi si ingalbenite... Stiati ca se poate?? Nuu... nu sunt batrana, nu ma simt, dar simt ca am trait multe...
Atunci am inceput sa scriu prima pagina... Timpul nu mi-a permis mai mult.
Astazi am reusit sa-mi fac timp ca sa mai citesc cate ceva pe forum si am recitit totul. Ce pacat!!! Nu exista pic de talent!!!! Povestea mea pare atat de banala, este extraordinara pentru mine pentru ca citind ea invie din nou si astfel va trai cu mine...
Fiecare are o poveste a lui care traieste prin el...
Am citit si subiectul despre visele pe care trebuie sa ti le implinesti. Numai ca... unele vise nu se pot implini; un om care viseaza sa ajunga tenor nu va reusi daca nu are talent oricat de mult si-ar dori.Asa si eu... nu pot sa scriu o carte chiar daca visez la asta... Sunt o fiinta banala, mult prea inculta si superficiala care doar viseaza ...
Scuze pentru bruiaj
guapa spune:
Ma bucur pentru voi si va doresc din tot sufletul "Casa de piatra!"
Si eu am trecut prin asa ceva, aflandu-ma departe de casa. La inceput nu-mi dadeam foarte mult seama, simteam ca doar el conta pentru mine. Il iubesc foarte mult, dar totusi parca lipseste ceva. Imi lipsesc familia, prietenii, atmosfera de acasa si chiar sarbatorile. A trebuit sa las totul pentru el. Nu-mi pare rau, dar intotdeauna voi ramane cu ceva in suflet...