Doar febra

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

da stiu ....dar nu stiu ce implicatii sunt in sarcina pt ca sunt gravida in 7 luni
azi noapte nu s a simtit bine a plans ea nu plange niciodata noaptea si refuza sa pape ca de obicei si acum la 7 iar o repriza de plans eruptia e mai vizibila acum pe gat si mijlocul pieptului
trebuie sa aflu daca e roseola sau rubeola acum doarme cand se trezeste ma duc la spital
eu nu am imunitate la rubeola

Tudor ,Ale ,si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Si la noi am obs in dimineta asta bubite mici ca o iritatie pe ceafa ,iar pe burtica ceva abea sezizabil..parca ar fi parca n-ar fi ...febra nu mai face...dar suntem dupa 2 zile ospamox+2 unasin.
Astept pana mai dupa amiaza ..sa vad daca se mai intampla ceva .
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

jasanatate multa
opreste antibioticele ii fac rau....bubele ies mai intai in interiorul corpului de asta daca te uiti la amigdale ti se par inflamate
de asta ma duc la spital sa vada ce e....exact

Tudor ,Ale ,si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Citat:
citat din mesajul lui theo_2004

Īnseamna ca baietelul tau nu are viroza. Nu vreau sa supar pe nimeni si ma bucur ca ai incredere in medic dar totusi mi-ar placea sa stiu cum a dovedit infectia streptococica? Sau a prescris antibioticul preventiv pt ca "in ultima vreme e o recrudescenta de infectii streptococice"? Īn cazul baietelului tau despre ce streptococ e vorba?

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Majoritatea cazurilor de febra + gat rosu este data de virusi, dar exista un nr considerabil de infectii bacteriene, singura metoda de a fi sigur este un exudat faringian...problema e ca dureaza 2 zile pana iei rezultatul, cele rapide pot da rezultate fals negative, chiar daca exista infectie streptococica...eu am ajuns la dr joi dupa masa si as fi primit rezultatul luni dim, deci 4 zile de asteptare...chiar crezi ca merita riscul unui joc gica-contra cu dr pediatru cu 30 de ani de experienta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Daca febra este de max 38,8 si starea copilului buna eu zic ca merita.
Pe langa ca poate fi vorba de o boala a copilariei si antibioticul nu face decat sa intarzie declansarea propriu-zisa. Sau poate fi vorba de asa numita "febra de 3 zile" sau " roseola infantum", boli care debuteaza cu febra iar antibioticul nu are nici un efect. Aspura bolii nu are efect ca asupra organismului are sigur, si nu benefice.
Dar vad ca fff multi parinti pun "experienta" unui pediatru mai presus de orice, trecand peste faptul ca acestia prescriu antibiotic ca sa fie ei acoperiti, preventiv, ba mai il mai si schimba dupa 2 zile. Ce mai intelege organismul?

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Duminica dimineata l-a vazut dr. si a spus ca e rubeola...si ca acele bubite (mai mult miste denivelari...ca se simt mai mult decat se vad) vor napadi pe tot corpul .Am oprit antibioticul...dar nu s-a mai intamplat nimic nu a mai parut nici o bubita..chiar s-au estompat cele de dupa ceafa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riannarianna spune:

buna!! si noi avem de vreo 2 sapt febra, fetita mea are 1 an, dar nu foarte mare cea mai mare a fost 38,2( luat in fundulet adik 37,7) cu un rosu in gat, vazand ca nu trece doctora ne-a dat direct pe injectii cefort cu genta, ieri am terminat injectiile dar si in timpul tratamentului tot facea un pic de febra,, dar am uitat sa va spun asta de vreo 4 ori pe zi. asta nu a mai facut decat odata 37,8(adik 37,3). pediatra e plecata. cam la cat timp de cand am terminat injectiile as putea sa ii fac un ex de urina poate o avea infectie urinara. dar e in perioada cand ii da si dintisorii, cam vad doi sub gingiuta, ar putea fi din cauza asta?? ce ziceti

Mergi la inceput

astazi nu a mai facut decat 37,8 scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fiona67 spune:

Si pneumonia interstitiala poate avea simptomatologia asta.

Mergi la inceput

dar ea nu tuseste deloc. rosu in gat i-a trecut de cateva zile. ea este o fire activa jucausa, temp nu a mai facut saptamana asta decat 1data38 in fundulet. maine merg la analize sange si uro. sa vedem ce zice acolo. eu sper sa fie de la dintisori.

Mergi la inceput