Doar febra
Ati avut situatia in care copilul (de 9 luni al meu ) sa aiba febra si atat ? nu tuse ,nu stranut ,nu muci ....doar febra si se pare un rosu in gat ...care sa fi generat aceasta febra38-39 dar care nu a cazut cu nimic (nurofen panadol algocalmin otet ).
Dr ne-a trecut deja dupa 2 zile de ospamox pe unasyn ...dar e normal asa? ..nu mai spun ca febra a debutat in parc brusc ...intr-o ora era leguma.
Multumesc
Raspunsuri
Bebe Beca spune:
Noi am patit treaba asta. 5 zile de febra, fara niciun altfel de manifestare, nu muci, nu tuse, nimic. Am tratat copilul cu antitermice si atat. Este un virus care doar atat face, se pare. Multa sanatate!
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
natynic spune:
Si noi am patit asta. E viral, nu raspunde la antibiotic-e de luat in discutie doar daca trec 4-5 zile si tot face febra in ciuda antitermicelor. La noi pt acest "rosu in gat" a functionat excelent Tantum Verde, sub forma de spray-se aplica usor, direct pe gat, e bine acceptat de copii si f eficient. De 3 ori pe zi si cel putin un sfert de ora dupa sa nu manance/bea.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Gargoyle spune:
Eu am patit asa si am ajuns pana la urma noaptea la G. Alexandrescu, ca sarise bine de 39. Se pare ca era un rosu in gat (dar cum eu habar nu aveam de asa ceva si nu-mi imaginam ca nu exista alte simptome....). Am impachetat-o in cearceafuri ude si a fost traumatizant si pentru ea si pentru noi.
Mami de pisicuta (28.06.2006)
diana11 spune:
Noi astazi ne-am externat din spital.
Simptom: febra si durere in gat ( are 4 ani si stie sa spuna), nu muci, nu tuse,
Diagnostic: amigdalita putacee
A fost groaznic cu febra care nu a mai scazut ore intregi mai jos de 39. Gatul era plin de puroi. Nu vorbea si nici nu manca, antibioticul oral il voma asa ca ne-am internat si si-a revenit foarte bine dupa tratamentul injectabil.
multa sanatate!
anisiap spune:
de 3 zile avem febra pana la 39 azi fara pofta de mancare la spital au analizat urina slava cerului nici o infectie revenim maine daca nu trece pana atunci antitermice nu muci nu tuse nu voma este foarte nervoasa si ies 5 dinti odata cam mare febra pt dinti nu....??
Tudor ,Ale ,si 28+
abramburika spune:
Doar febra si atat poate fi si roseola infantum... era un sb. tot aici la parintii intreaba ...
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
nma spune:
Ieri am scapat si noi de febra. A facut trei zile fara nici un alt simptom. A trecut doar cu antitermice. Domnisoara are un an si 9 luni.
Tanya spune:
Si aici la fel: 3 zile febra 38.5-39 dupa ora 19, cedeaza la panadol/nurofen, am fost la dr de familie, rosu in gat, pofta de mancare mult redusa si ii dau de 2 zile ospen 5ml x 3 ori/zi...nu are niciun alt simptom, in timpul zilei e vioi dar seara, cand face febra, e marait si vrea doar in brate...e clar o viroza care sper sa-i treaca ASAP!
anisiap spune:
gata azi dupa 3 zile a trecut febra doar cu antitermice nu a fost nici rosu in gat nici otita poate dintii
donsoara are 11 luni pana acum o luna nu avea nici un dinte acum are 6 aparuti si doi vizibili sub gingie
Tudor ,Ale ,si 28+
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anisiap de 3 zile avem febra pana la 39 azi fara pofta de mancare la spital au analizat urina slava cerului nici o infectie revenim maine daca nu trece pana atunci antitermice nu muci nu tuse nu voma este foarte nervoasa si ies 5 dinti odata cam mare febra pt dinti nu....?? Tudor ,Ale ,si 28+ |
lui david i-au iesit toti cei 4 canini in acelasi timp . a fost dificil si pt el si pt noi, iritat rau, nervos, am zis ca o luam razna toti. in plus de asta, febra pana la 40 vreo 4 zile, n-avea nimic in rest. doctorita a zis ca - de regula - nu se ajunge la febra asta din cauza dintilor, dar nu e chiar iesit din comun, tinand cont ca ieseau 4 deodata.
asta acum vreo 4 luni...
acum o saptamana, febra pana la 41, am zis ca nu vad bine termometrul . a facut brusc, m-am speriat cand l-am simtit asa, nu stiam pe ce sa mai pun mana, sa scad mai repede temperatura. ii scadea cu antitermice, dar greu, in vreo ora. plus ca era satul sa-i tot indes pe gat seringa cu nurofen/paracetamol, asa ca era un chin si chestia asta.
cauza: un rosu in gat... vreo 4 zile am stat pe antitermice, apoi au inceput sa apara si punctele de puroi pe amigdale. ne-a trecut doctorul pe antibiotic, dar dupa ce l-am cumparat, n-a mai facut febra, i-a trecut brusc. n-am apucat sa-i mai dau, din fericire.
nici acum nu mi-e clar ce a fost, cum a fost, ca febra a trecut asa cum a venit, subit!
DaviDependenta